Tvrtka Giovenzana (službena stranica) je tvrtka sa 60-to godišnjom tradicijom i jedan od najznačajnijih i najstarijih proizvođača: lampica, tipkala, sklopki, glavnih sklopki, krajnih prekidača i druge popratne opreme za automatizaciju Vaših sustava i održavanje postojećih. Svojim jedinstvenim i inovativnim proizvodima, kao i iznimno pristupačnim cijenama, jedan su od leadera u proizvodnji slične opreme za automatizaciju sustava.

Njihova oprema primjenjuje se u raznim aplikacijama kao kod: izrada elektro ormara i pultova, transportnih sustava i sustava robotike, liftovima, kranovima, i niz drugih aplikacija. Naša tvrtka u suradnji s tvrtkom Giovenzana nudi našim partnerom mogućnost specifikacije opreme, zamjene postojeće opreme, prilagodbe zahtijevima kupcu kao i izvrstnu tehničku podršku uz osnovno lokalno skladište u Zagrebu.

Pregled proizvodnog programa:

Posjetite Giovenzana pregled proizvoda područje i preuzmite željene kataloge. Za sva dodatna pitanja vezana uz bilo koji dio proizvodnog programa tvrtke Giovenzana možete pronači na WEB stranici proizvođača ili upitom na naše kontakte.

Pin It on Pinterest