Inkrementalni Enkoder

Kada je riječ o industrijskim senzorima, enkoderima i instrumentaciji, Baumer je neprikosnoveni lider i jedan od najkorištenijih brendova u proizvodnim procesima. To i ne čudi, s obzirom na kvalitetu proizvoda i brzu isporuku koju omogućuje ovaj švicarski gigant, s proizvodnim pogonima i uredima u više europskih država (Švicarska, Njemačka, Danska, Francuska…).

Inkrementalni enkoder koji izlaze iz njihovih tvornica su robusni, precizni i učinkoviti. Razina zaštite im doseže do IP67 standarda, a zbog svoje kvalitetne izrade imaju vrlo dugačak vijek trajanja. Zbog toga ih mnogi smatraju savršenim omjerom cijene i kvalitete, a naši kupci to svakodnevno i potvrđuju.

Inkrementalni enkoder EIL580P-SC10.5RF.01024.B

A upravo zbog potreba naših kupaca, programabilni enkoder iz serije EIL580P-SC uvijek imamo na našem lageru u Zagrebu. Riječ je o modelu EIL580P-SC10.5RF.01024.B, koji u standardnoj varijanti dolazi s kabelom dugačkim 1 metar i IP65 zaštitom.

Naravno, po potrebi je moguće isporučiti i verziju s dužim kabelom (2 metra) i jačom zaštitom (IP67), te su isti najčešće dostupni za isporuku u roku od 10 radnih dana od narudžbe.

Baumer je naš i vaš premium partner

Ovaj model podržava rad do čak 12 tisuća okretaja u minuti (rpm), a mogu raditi na vrlo niskim i visokim temperaturama, u rasponu od -40 do +100 °C. Veličina enkodera je ø58 mm, a moguće im je programirati izlazne signale na TTL i HTL (tvornički je programirano na TTL), kao i broj pulseva na 1 do 65536 (tvornički na 1024).

Naravno, naši inženjeri stoje vam na raspolaganju i mogu vam programirati enkodere prema vašim potrebama, pa nam to kod svake narudžbe i napomenite. Ponosni smo na zastupstvo Baumer proizvoda za područje jugoistočne Europe, te smo tu za vas pri odabiru opreme iz njihovog proizvodnog programa. Nazovite nas ili nam se javite na mail.

Značajke EIL580P-SC10 enkodera:

  • Veličina ø58 mm.
  • Izlazni signali TTL ili HTL (može se programirati).
  • Broj pulseva od 1 do 65536 (može se programirati).
  • Visoka razina zaštite do IP67.
  • Visoka otpornost na vibracije i udarce.
  • Izlazna frekvencija ≤300 kHz (TTL) ili ≤160 kHz (HTL).
  • Više o inkrementalnim enkoderima pročitajte u brošuri.

Centar za postavke privatnosti

Obavezni

• Kolačići sesije (eng. session cookies) su privremeni kolačići, koji su neophodni za normalan rad stranice, te istječu odmah nakon što napustite našu internet stranicu.

Session cookies

Advertising

Analytics

• Kolačići “_ga” (zadržavaju se na računalu 2 godine), “_gid” (zadržavaju se na računalu 1 dan), “_gat” (zadržavaju se na računalu 1 minutu) služe nam za analizu posjećenosti naših internet stranica, a koju nam pruža tvrtka Google Inc. kroz program “Google Analytics”. Pomoću ovih kolačića Google neće povezati vašu IP adresu s drugim podacima koje posjeduje o vama. Sve informacije koje se generiraju kroz ovu vrstu kolačića pohranjuje Google na svojim serverima u Sjedinjenim Američkim Državama, a na koji način ih skladište i što s njima rade moguće je pročitati u njihovim Pravilima o privatnosti.

Other