Obrazac prijave za sudjelovanje

15 + 6 =

Pozivamo Vas na Dane automatizacije 2019.!

Zaokružite 24.10. na vašem kalendaru jer upravo tada s početkom u 9:00 h održavamo Dane Automatizacije u jednom od najljepših kongresnih centara City Plaza Zagreb.

Ove godine tema je „Smart Factory“ tj. pametna tvornica. Prošle godine bavili smo se Industrijom 4.0 i nastavljamo u istom smjeru uz fokus na nužne promjene u industriji koje su zapravo naša budućnost.

Na samoj konferenciji osim predstavljanja naše tvrtke, naših dostignuća i portfolia imat ćete priliku pogledati predstavljanje opreme renomiranih svjetskih brendova uz Live spajanje na sustave kako bi predstavili kako oni funkcioniraju u stvarnosti.

Održat ćemo i kratku panel raspravu s gostima iz realnog i javnog sektora na kojoj će se raspravljati o trenutnom stanju industrije u HR i problemima s kojima se susrećemo u radu.

Na kraju smo vam pripremili Networking uz ručak i vino, a u pauzi između predavanja očekuje vas i kavica našeg pokrovitelja Anamarija.

Za sve naše posjetitelje tu je i tombola na kojoj možete osvojiti vrijedne poklone naših pokrovitelja te naše promotivne poklone.

Pridružite nam se na najboljoj konferenciji do sada i saznajte novosti u industriji, povežite se s potencijalnim poslovnim partnerima, ugovorite nove projekte ili jednostavno uživajte u danu uz kolege i kolegice iz struke.

Prijavite se na vrijeme jer broj posjetitelja je ograničen!

* Sudjelovanje je besplatno!