Pon-Pet 08:00-17:00

+385 (1) 5588 988
MAIL PROEL

Pošljite nam upit!

info@proelektronika.hr

Lokacija PROEL

Radnička cesta 177

10000 Zagreb, HR
MAIL PROEL
Lokacija PROEL

Delta AX-864E Series: PC-Based Host Motion Controller

svi 13, 2022 | Blog, Fokus proizvodi

Delta AX-864E Series Motion Controller

Predstavljamo vam još jednu seriju kontrolera pomaka(eng. Motion Controller), Delta AX-864E Series. Riječ je o seriji koja koristi CODESYS platformu za kontrolu pomaka za jednostavno programiranje postavki kontrole i kod najzahtjevnijih aplikacija. 

AX-864E serija podržava EtherCAT i Modbus komunikaciju, što nam omogućuje bržu kontrolu pomaka, a opremu ili softver možemo povezati putem OPC UA. Ovaj kontroler pogodan je za vrhunske sustave i ispunjava sve zahtjeve pametne proizvodnje, Industry 4.0.

CODESYS usklađen s IEC 61131-3 standardom

Ovaj model donosi nam i mnoge druge značajke, kao što je detekcija niskog napona, dupliciranje podataka za PAC, a ima i još bolji sigurnosni sustav za još veću sigurnost softvera i hardvera. Bitno je napomenuti kako je spomenuti CODESYS u potpunosti usklađen s IEC 611-3 standardom, što je svjetski prihvaćena standardizirana platforma za programiranje i razvoj kontrolera. 

Ovaj proizvod pogodan je za gotovo svaku vrstu aplikacija, čak i zanajzahtjevnije. Ovi kontroleri mogu se naći u sustavima pakiranja, printanja, u drvnoj industriji, robotici, ali i u drugim granama industrije. Proizvod je prepoznat od svjetskog tržišta motion controllera, kao i mnogi drugi njihovi proizvodi, a za više informacijama možete se obratiti našim prodajnim inženjerima.  

Značajke i prednosti Delta AX-864E Series:

  • Intel x86 CPU s kompaktnim dizajnom bez ventilatora.
  • Pruža funkcije otkrivanja niskog napona i dupliciranja podataka za PAC-ove.
  • Podržava EtherCAT, Modbus i OPC UA protokole.
  • Podržava 8 digitalnih signala (ulaza/izlaza) s brzim prijenosom.
  • 64 osi/1ms sinkrona servo kontrola.
  • Ugrađeni sigurnosni IC sustav za poboljšanu sigurnost softvera i hardvera.
  • Softver CODESYS usklađen s IEC 61131-3.

Delta Electronics proizvodi dostupni u Hrvatskoj

Tvrtka ProElektronika ovlašteni je distributer Delta Electronics opreme na području jugoistočne Europe, te svojim kupcima i klijentima stojimo na raspolaganju za sva tehnička pitanja i brzu isporuku robe.  Naši prodajni inženjeri čekaju vaše upite putem broja telefona +385 (1) 5588 988 ili putem email na info@proelektronika.hr . Veselimo se vašim upitima.