Pon-Pet 08:00-17:00

+385 (1) 5588 988
MAIL PROEL

Pošljite nam upit!

info@proelektronika.hr

Lokacija PROEL

Radnička cesta 177

10000 Zagreb, HR
MAIL PROEL
Lokacija PROEL

Delta AC Servo Drive i Motori ASDA-A2/B2 serije prodani u preko 7 milijuna kompleta

ruj 7, 2022 | Fokus proizvodi

Dok AC Servo Drive i Motori ASDA-A2/B2 ruše sve rekorde po broju prodanih kompleta u cijelom svijetu, vrhunski servo sustav novije generacije iz serije ASDA-A3 nastavlja dobivati pohvale, te pomaže proizvođačima u postizanju još boljih rezultata napredne precizne završne obrade.

Proizvodna industrija u Tajvanu doživljava procvat i kreće se prema sve većoj preciznosti i višoj vrijednosti. Od konvencionalnih industrija, industrija elektronike, poluvodiča, pa sve do alatnih strojeva, svaka grana industrije doživljava izvanredan uspjeh i ima bitnu ulogu na globalnoj razini. 

Servo sustavi su „majka precizne industrije“

Servo sustavi smatraju se „majkom precizne industrije“, a Delta je svoje sposobnosti posvetila ulasku na tržište servo sustava još davne 2003. godine. Šest godina kasnije Delta je lansirala AC Servo Drive & Motor ASDA-A2 serije, naprednog tipa i opće primjene u tom vremenu. Serija ASDA-A2 ne samo da je zadovoljila kupce u smislu značajki i mogućnosti u usporedbi s drugim proizvođačima te kategorije, već je na tržište došla s brzom i sveobuhvatnom lokalnom tehničkom podrškom. 

Iskorištavajući svoje prednosti kao lokalni brend, Delta je rasla sa svojim kupcima i pomogla im da poboljšaju konkurentnost opreme i smanje svoju ovisnost o stranim markama, kako bi potaknula tajvanski lokalni razvoj preciznih komponenti. Serija ASDA-A2 dobila je sve pohvale na tajvanskom tržištu, te postavila rekord u prodaji u prvom desetljeću od lansiranja, kada je prodano preko 3 milijuna kompleta diljem svijeta.

Delta ASDA-A2 je otvorila svjetsko tržište

Njihov put razvoja servo sustava bio je vrlo izazovan. U ranim fazama razvoja, Delta nije angažirala strane konzultante, niti se oslanjala na stranu tehničku podršku. Svi proizvodi razvijeni su isključivo lokalnim tehnologijama. Debi serije ASDA-A2 natjerao je domaće i strano tržište da Deltu vidi kao ozbiljnog igrača i izgradio je temelj za proširenje portfelja proizvoda servo motora i 20-bitnih enkodera koje su sami razvili. 

U to je doba industrija brzo rasla. Kasnije je, uz velike napore, serija ASDA-A2 izašla s azijskog tržišta i konačno postala globalno popularna u svom području djelovanja. Nije slučajno što je serija ASDA-A2 uspjela. S pravim specifikacijama, pametnim izborom tržišta i cijena, kao i idealnim „tajmingom“, serija ASDA-A2 pomogla je Delti probijanje na svjetsko tržište i za svoje buduće modele.

AC Servo Drive & Motor ASDA-B2: Prodano 7 milijuna kompleta

Od svog debija 2009. godine do danas, Deltina serija ASDA-A2 i njeni prošireni modeli, standardni AC servo pogoni i motori opće namjene serije ASDA-B2, prodani su u više od 7 milijuna kompleta. Njihove inovativne značajke postale su referenca u svijetu servo sustava. Međutim, čak ni izvrstan proizvod ne može trajati vječno. 

Procesori i frekvencijske komponente su značajno napredovali u prošlom desetljeću, kao što su i industrijski standardi visoke preciznosti i brzine porasli. Većina novih servo sustava na tržištu ima nadograđene specifikacije, kao što je utrostručena brzina odziva i 64 puta bolja rezolucija pozicioniranja u usporedbi s indeksima iz 2009. godine. Konačno, serija ASDA-A2 završila je svoju misiju s počastima i spremna je prenijeti odgovornost na sljedeću generaciju servo sustava.

Na scenu stižu servo sustavi ASDA-A3 serije

Krećući se naprijed s potrebama industrije i razvojem tehnologije, Delta je predstavila napredni AC servo pogon i motor ASDA-A3 serije. Nadogradnja je obuhvatila sve značajke i mogućnosti iz prethodne generacije, kao i samu širinu servo pogona i duljinu motora, koji su pojednostavljeni za 20%. ASDA-A3 je također uvela naprednu funkciju automatskog podešavanja i analize sustava, kako bi se smanjio prag podešavanja stroja i aplikacija. 

Štoviše, serija ASDA-A3 značajno povećava frekvencijski odziv i razlučivost enkodera za stabilne i glatke putanje kretanja. Cilj je postizanje preciznog pozicioniranja i završne obrade u sustavima kao što su precizno graviranje, pakiranje u industriji ili proizvodnja poluvodiča.

Uspjeh ASDA-A2 serije je lansirao Deltu na globalno tržište

Gledajući unatrag, uspjeh serije ASDA-A2 omogućio je Delti da stekne čvrsto uporište u preciznoj industriji u svijetu. Međutim, s trendovima digitalizacije i umjetne inteligencije, svaki se igrač u industriji sprema za povećanu konkurenciju s obzirom na fizičku i virtualnu integraciju. 

Udovoljavajući rastućim zahtjevima pametne proizvodnje, Delta će se oslanjati na uspjeh serije ASDA-A2 i investirati u više resursa za istraživanje i razvoj, kako bi stvorila još jedno legendarno poglavlje za Delta servo sustave. Uopće ne sumnjamo u kvalitetu budućih proizvoda.

Gdje kupiti servo sustave tvrtke Delta?

Tvrtka ProElektronika ovlašteni je distributer za Delta proizvode, sa sjedištem u Zagrebu. Na našem lageru držimo servo sustave tvrtke Delta, čime omogućujemo brzu isporuku našim partnerima i klijentima. 

Naši prodajni inženjeri stoje vam na raspolaganju za sva tehnička i komercijalna pitanja vezana za Delta servo sustave. Kontaktirati nas možete pozivom na broj telefona +385 (1) 5588 988 ili slanjem upita na info@proelektronika.hr .