Pon-Pet 08:00-17:00

+385 (1) 5588 988
MAIL PROEL

Pošljite nam upit!

info@proelektronika.hr

Lokacija PROEL

Radnička cesta 177

10000 Zagreb, HR
MAIL PROEL
Lokacija PROEL

Delta AX-300N – PLC koji podržava CoDeSys i EtherCAT platforme

ožu 17, 2023 | Blog, Fokus proizvodi

Doba inovacije i prilagodbe traži od nas svakodnevnu prilagodbu i korak sa zahtjevima i potrebama tržišta. Jedna od bitnijih karakteristika uređaja koji to ispunjava jest svestranost. Idealan primjer svestranog uređaja bio bi Delta AX-300N PLC, koji ispunjavanjem zahtjeva logičkih operacija i zadataka servo-pozicioniranja uz CoDeSys i EtherCAT platforme čini kompletno rješenje za većinu standardnih aplikacija.

Ovisno o verziji PLC kontrolera moguće je izabrati između logičkih kontrolera s ugrađenih 24 digitalna ulaza/izlaza i EtherCAT kontrolera koji podržava do 32 osi upravljanja. Dodatno, svaki kontroler iz AX-3 serije moguće je proširiti s dodatne 32 kartice (DI/DO, AI/AO, RTD/TC). Sve navedeno, uz iznimno nisko vrijeme izvršavanja naredbi (2 ns), čini ga pravim rješenjem i za zahtjevne aplikacije. Najčešće je korišten za aplikacije pozicioniranja u farmaceutskoj, tekstilnoj, pakirnoj i drvnoj industriji.

Delta Electronics Hrvatska

Delta Electronics, Inc., tvrtka osnovana davne 1971. godine, nudi neke od energetski najučinkovitijih proizvoda za upravljanje snagom u industriji, uključujući napajanja s učinkovitošću većom od 90%, telekomunikacijska napajanja s učinkovitošću do 98%, kao i PV invertere s učinkovitošću do 99,2%. Prvi su razvili server napajanje u svijetu koje je certificirano kao 80 Plus Titanium.

Sjedište tvrtke je u Tajvanu, a redovito ulažu više od 8% godišnjeg prihoda od prodaje u istraživanje i razvoj. Imaju istraživačke i razvojne centre diljem svijeta, primjerice u Kini, Europi, Japanu, Singapuru, Tajlandu i Sjedinjenim Državama. Njihove proizvode moguće je dobaviti u Hrvatskoj, gdje ProElektronika ima zastupništvo za sve njihove proizvode za područje jugoistočne Europe.

Najfrekventnije proizvode iz Delta asortimana proizvoda držimo na lageru u Zagrebu, dok za sve ostale proizvode možemo osigurati najbolje uvjete dobave. Nazovite nas na +385 (1) 5588 988 ili pošaljite upit na info@proelektronika.hr , a naši prodajni inženjeri naći će najbolje rješenje za Vas.

Karakteristike Delta AX-300N PLC uređaja:

  • Digitalni ulazi/ izlazi: 16 DI/ 8 DO.
  • Micro SD kartica.
  • 3 x Ethernet port (1 x za EtherCAT).
  • Standardna podrška za RS-232/485, EtherCAT, Modbus, EtherNet/IP protokol i OPC UA (Server).
  • Utor za SSI enkodersko sučelje.
  • 2 x utora za inkrementalne enkodere.
  • Mogućnost programiranja kontrolera – Ladder Diagram (LD), Structured Text (ST), Continuous Function Chart (CFC), Sequential Function Chart (SFC), Function Block Diagram (FBD), Instruction List (IL).