Pon-Pet 08:00-17:00

+385 (1) 5588 988
MAIL PROEL

Pošljite nam upit!

info@proelektronika.hr

Lokacija PROEL

Radnička cesta 177

10000 Zagreb, HR
MAIL PROEL
Lokacija PROEL

Delta ME300: Frekvencijski pretvarači u još kompaktnijoj izvedbi

sij 13, 2021 | Fokus proizvodi

Predstavljamo vam Delta ME300; novu seriju frekvencijskih pretvarača u još kompaktnijoj i inteligentnijoj izvedbi. Riječ je o novoj generaciji takozvanih „micro drive“ rješenja, koji postižu veću učinkovitost, optimalnu kvalitetu, i što je najvažnije, fleksibilnost i kompatibilnost za širok raspon primjene u industriji.

Nova generacija podrazumijeva da je proizvod fizički manji, a (n)ova verzija donosi nam smanjenje za čak 60%, u usporedbi s drugim serijama (npr. Delta VFD-EL serija), ali i konkurencijom. To ga čini idealnim odabirom za gotovo sve veličine elektro ormara, gdje prostora nikada dosta.

Mali frekvencijski pretvarač za „Heavy Duty“ aplikacije

Iako manjih dimenzija, ovaj drive podržava do 150% preopterećenja nazivne struje na 60 sekundi, te ima ugrađene brojne funkcije koje smanjuju dodatne troškove instalacije. Kao što su, primjerice, ugrađene kočnice unutar svih izvedbi pretvarača ove serije, mogućnost upravljanja jednom ili više pumpi, te spremanja postavljenih parametara (tzv. macro naredbe).

Ugrađena je i RS-485 Modbus komunikacija, te mogućnost proširenja s komunikacijskim karticama. Vrlo korisna može biti i funkcija upravljanja putem pulsnog ulaza ili kontrolera, a sama serija proizvedena je primarno za pokretanje pumpi, transportera, ventilatora, drvo dijelnih strojeva i sl. aplikacija.

Delta ME300 serija dostupna na lageru?

Ova serija podržava jednofazne izvedbe od 0.1 kW, pa sve do trofaznih izvedbi do 7.5 kW, a više možete pronaći na stranici proizvođača. Tvrtka ProElektronika konstantno širi lagersku opremu, te će se uskoro i na našem lageru pronaći nekoliko modela Delta ME300 serije. Ovisno o potrebama tržišta, nastavit ćemo ga širiti.

Svakako, na našem lageru nalazi se širok asortiman Delta opreme, kao i raznih vrsta frekvencijskih pretvarača, stoga vas pozivamo da nam se obratite putem telefona na +385 (1) 5588 988 ili na email adresu info@proelektronika.hr za više informacija.