Pon-Pet 08:00-17:00

+385 (1) 5588 988
MAIL PROEL

Pošljite nam upit!

info@proelektronika.hr

Lokacija PROEL

Radnička cesta 177

10000 Zagreb, HR
MAIL PROEL
Lokacija PROEL

Najbolji PLC za OEM na tržištu: Delta PLC AS Series

ožu 22, 2022 | Blog, Fokus proizvodi

Koji je najbolji PLC na tržištu za proizvođače strojeva (OEM)? Ako ste u potrazi za najboljim omjerom uloženog i dobivenog, razmislit ćete o Delta PLC AS Series. Riječ je o kompaktnom, modularnom PLC-u, koji ulazi u srednji cjenovni rang, a pogodan je za sve vrste automatizirane opreme.

Uređaj pogoni 32-bitni SoC CPU, razvijen od tvrtke Delta, a isti će nam omogućiti poboljšanu brzinu izvršavanja (40k steps/ms). Standardni PLC iz ove serije podržava do 32 modula za proširenje, što nam omogućuje do 1024 signala (input/output). 

Najbolji PLC za OEM na tržištu

Programibilni logički kontroler je opremljen CANopen i EtherNet/IP komunikacijskim protokolom, koji omogućuje brzi prijenos podataka. Uz pomoć profesionalnog softvera, ISPSoft, moguće je podešavanje hardvera i internet konfiguracije.

Softver u sebi već ima ugrađene mnoge funkcije blokova za različitu industrijsku primjenu, te vam omogućuje zaštitu sustava kroz šifru, a koja može biti višeslojna. Uređaje je moguće jednostavno instalirati na din šinu ili samu ploču ormara. Jednostavni oblik i tamnosiva boja će dobro doći za manje prljanje u teškim industrijskim uvjetima. 

Delta PLC možete pronaći u Hrvatskoj

Tvrtka Delta renomirani je svjetski proizvođač industrijske opreme, a u svijetu su vodeći u polju napajanja. No, njihov asortiman pokriva i ostale proizvode kao što su frekventni pretvarači, enkoderiPLC uređaji, Ethernet Swithchevi, i drugo. 

ProElektronika je ovlašteni distributer Delta proizvoda za Hrvatsku i okolne države, te dobar dio najfrekventnijeg asortimana držimo na lageru u Zagrebu, zbog brze isporuke našim kupcima. Nazovite nas za više informacija na +385 (1) 5588 988 ili pošaljite upit na info@proelektronika.hr

Delta AS Series – Karakteristike: 

  • Noviji i napredniji procesor (CPU) za veću brzinu rada.
  • Modularni dizajn s jednostavnom instalacijom u industrijsko okruženje (elektro ormar).
  • Jednostavan za konfiguraciju uz ISPSoft i DIADesigner. 
  • Pogodno za većinu OEM tvrtki (tvrtki proizvođača strojeva). 
  • Više na stranici dobavljača.