Pon-Pet 08:00-17:00

+385 (1) 5588 988
MAIL PROEL

Pošljite nam upit!

info@proelektronika.hr

Lokacija PROEL

Radnička cesta 177

10000 Zagreb, HR
MAIL PROEL
Lokacija PROEL

Pneumax AirPlus pripremne grupe za široku primjenu u industriji

sij 13, 2021 | Fokus proizvodi

AirPlus pripremne grupe Pneumax

Poznati talijanski proizvođač pneumatike za industriju, te jedan od lidera u spomenutoj  branši na cijelome svijetu, Pneumax, tržištu je ponudio savršeni proizvod – višenamjenski modularni Pnaumax AirPlus sistem za tretiranje stlačenog zraka u industriji.

Širok raspon modula s različitim funkcijama i značajkama, u kombinaciji sa širokim izborom dostupnih materijala, čine ovaj proizvod robusnim, pouzdanim i vrlo fleksibilnim modularnim sustavom, koji je prilagodljiv svakoj industrijskoj primjeni.

Modularni filteri i regulatori Pneumax AirPlus

Ono što ovaj proizvod izdvaja od drugih je činjenica da se konačan proizvod formira prema potrebama klijenta, gdje se mogu kombinirati različiti moduli, za različitu primjenu, te formirati unikatan proizvod koji će biti konačno rješenje za vaše postrojenje.

Ovaj modularni sistem nema ograničenje po broju modula, a različiti moduli mogu ispuniti sve funkcije obrade komprimiranog zraka. U ponudi su filteri, regulatori, zauljivači, sušila, razdjelnici,  pojačivači i mjerači tlaka, soft starteri i zaporni ventili, i drugi moduli.

Pneumatika s certifikatom za industriju

Vrlo bitna stavka je da se sve jedinice AirPlus modula mogu integrirati u skladu s EN-ISO 13849-1 i CE certifikatom. Modularni sistem AirPlus iz Pneumaxa nam dolazi u četiri različite veličine, te se razlikuje po određenim parametrima.

Detaljan pregled specifikacije svake veličine možete pogledati u brošuri koju je napravio proizvođač, a mi vam stojimo na raspolaganju oko odabira najbolje kombinacije modula.

Za primjer jednog modularnog sistema odabrali smo model GT171BKG, koji kombinira filter, regulator i zauljivač. Najmanja veličina, koja odgovara navedenom kataloškom broju, je kapaciteta 36 cm3 i minimalni protok mu je 40 NI/min na 6,3 bara. Najveći modularni sistem u takvoj kombinaciji je kapaciteta 90 cm3  (kataloški broj GN174BKG), a protok na 6,3 bara je 100 dm3/min.

Značajke AirPlus pneumatskih jedinica

  • Dostupno u dvije verzije; od tehnopolimera ili aluminija.
  • 4 različite veličine s protokom do 8000 Nl / min.
  • Priključci od 1/8 ”do 1”.
  • Sigurnosni elementi integrirani u unaprijed sastavljenu skupinu.
  • Širok raspon komponenti za filtraciju i regulaciju.
  • Modularni sistem.
  • Jednostavno sklapanje i učvršćivanje pomoću brzih spojnica.
  • Neograničene konfiguracije.
  • ATEX certifikat.

Pneumatika za industriju iz Pneumax radionice

Tvrtka Proelektronika službeni je distributer za Pneumax proizvode u Hrvatskoj i šire već dugi niz godina. Svojim kupcima nudimo tehničku podršku i isporuku pneumatike za industrijska postrojenja. Kvaliteta njihovih proizvoda prepoznata je širom svijeta, stoga nam se obratite s povjerenjem ako imate bilo kakav upit.