Pon-Pet 08:00-17:00

+385 (1) 5588 988
MAIL PROEL

Pošljite nam upit!

info@proelektronika.hr

Lokacija PROEL

Radnička cesta 177

10000 Zagreb, HR
MAIL PROEL
Lokacija PROEL

Roboti „gledaju“: Baumer osvojio nagradu za najbolju kameru za računalni vid

sij 13, 2021 | Fokus proizvodi

Najbolja kamera za računalni vid – Baumer VeriSens XF/XC900

Svake godine njemački izdavač Wiley-WCH dodjeljuje nagradu za najbolje proizvode u branši industrijske automatizacije, a jedna od kategorija jest obrada slika u industrijskom procesu, poznatija kao računalni vid (Vision System).

Ovaj put žiri je odlučio kako je najbolju Machine Vision kameru u 2021. godini proizveo Baumer, a nagradu je dobio za model VeriSens XF/XC900. Zahvaljujući pametnoj tehnologiji kalibriranja SmartGrid, nagrada je sasvim zasluženo otišla u Švicarsku.

Najbolja kamera za računalni vid – Baumer VeriSens XF/XC900

Baumer Group je već pokrenuo proces za dobivanje statusa patenta za SmartGrid, što je dovoljno jak argument i dokaz da je kvalitetna i bitna tehnologija u pitanju. Osim što eliminira klasično ručno „mučenje“ s koordinatama, za svega nekoliko minuta će vaš robot „progledati“ (računalni vid).

Baumer VeriSens XF/XC900 je vrlo učinkovita industrijska kamera, koja bitno proširuje funkcionalnost robota u obradi slike. Objekt može biti postavljen na bilo kojoj poziciji, te će biti pouzdano identificiran i sortiran uz pomoć različitih provjera značajki, koje dovode do precizne kontrole kvalitete u industriji. Više o značajkama ovog proizvoda možete naći na službenoj stranici Baumera.

Baumer Group Hrvatska

Baumer Group je jedan od vodećih svjetskih proizvođača senzora, enkodera, mjernih instrumenata i komponenti za automatiziranu obradu slike. Baumer kombinira inovativne tehnologije i usluge usmjerene na potrebe kupca, te stvara inteligentna rješenja za automatizaciju procesa i cijelih tvornica, te nudi vrlo široku paletu tehnologija i proizvoda bez premca.

S oko 2700 zaposlenika i 39 podružnica u čak 19 zemalja diljem svijeta, Baumer omogućuje brzu isporuku i tehničku podršku koja je uvijek blizu kupca. Tvrtka ProElektronika dugogodišnji je i pouzdan partner ovog švicarskog giganta, te zastupa njihove proizvod e u Hrvatskoj i regiji. Obratite nam se s povjerenjem na info@proelektronika.hr ili pozivom na broj +385 (1) 5588 988.