Pon-Pet 08:00-17:00

+385 (1) 5588 988
MAIL PROEL

Pošljite nam upit!

info@proelektronika.hr

Lokacija PROEL

Radnička cesta 177

10000 Zagreb, HR
MAIL PROEL
Lokacija PROEL

Weintek cMT3102X: Novi HMI od 10,“ koji podržava M02 WiFi modul

stu 24, 2022 | Blog, Fokus proizvodi

Predstavljamo vam Weintek cMT3102X, novu seriju HMI-a koji uključuje modularni dizajn i WiFi modul – M02, kako bi tržištu ponudili još fleksibilnije rješenje povezivanja. Kao jedna od vodećih tvrtki u HMI istraživanju i proizvodnji, Weintek je posvećen stvaranju proizvoda koji su prikladni za najnovije standarde industrijske automatizacije.

Posljednjih godina, s povećanim interesom prema pametnim tehnologijama, komunikacijskoj integraciji i bežičnim aplikacijama, uloga HMI-ja i njegova buduća perspektiva pratila je trendove u razvoju. Weintek je stoga lansirao cMT X seriju, a s njom i model cMT3102X. Prvi HMI koji uključuje modularni dizajn i podržava WiFi modul M02, čime mu omogućuje Wi-Fi povezivost te mnogo drugih softverskih i hardverskih značajki koje donosimo u nastavku.

Karakteristike Weintek cMT3102X HMI 10,1“:

  • Neusporediva brzina cMT X serije

A17 četverojezgreni CPU pruža iznimnu snagu računanja i 3D obrade.

  • Privlačan dizajn

Prepoznatljivi minimalistički crni dizajn i srebrni okvir naglašavaju njegov dobro uglađen izgled i vrhunsku kvalitetu.

  • Dual Ethernet portovi

Dual-port odvaja aplikacijski i fizički sloj, a krasi ga i praktična konfiguracija u IT/OT integraciji.

  • Podrška za komunikacijski modul

Modul M02 dodaje u ovom HMI-u WiFi povezivost, kako bi se lakše savladale prepreke ožičenja.

  • Podrška za softver/hardver

Mnoge napredne značajke kao što su SIEMENS MPI i CAN Bus upravljački programi, JS Object, WebView, OPC UA, MQTT, SQL baza podataka, PLC web preglednik, CODESYS i EasyAccess 2.0, ne samo da ispunjavaju opće zahtjeve automatizacije, već su i ključ uspješne integracije sustava.

Weintek cMT3102X specs HMI

Karakteristike WiFi HMI modula M02:

  • Modularni dizajn

Modul koji daje WiFi povezivost na sadašnji i sve buduće HMI uređaje.

  • Podržani WiFi standard

Podržani WiFi standardi ovog modula je IEEE 802.11 b/g/n.

  • Vanjska antena pojačava signal

Antena s magnetskim nosačem od 2,94 dBi uključena je u paket, stoga se može instalirati na optimalno mjesto s ciljem povećanja snage signala.

  • Jednostavna instalacija

Modul odlikuje kompaktni dizajn, što rezultira malom izbočinom prilikom instalacije na HMI, čime se izbjegavaju problemi s prostorom pri instalaciji u upravljački ormar.

Weintek cMT X serija – dostupna u Zagrebu

O naprednoj Weintek cMT X seriji pisali smo već na našem blogu, stoga je naša preporuka da više informacija pronađete na u OVOM članku. Svakom modernijom inačicom HMI panela poboljšavaju se njihove mogućnosti, a tvrtka ProElektronika konstantno prati najnovije trendove i donosi ih na naše tržište.

Na našem lageru u Zagrebu imamo veliku ponudu HMI uređaja, čime osiguravamo brzi rok isporuke. Naši prodajni inženjeri mogu riješiti svaku vašu nedoumicu oko odabira pravog HMI uređaja za vaše postrojenje, stoga nas bez ustručavanja nazovite na +385 (1) 5588 988 ili pošaljite upit na info@proelektronika.hr za više informacija.