ILME Hrvatska Industrijski konektori
ILME Hrvatska

Naš već  bogati portfolio zastupstva odlučili smo obogatiti za još jedan jaki brend proizvoda – ILME. Kako bi našim kupcima omogućili veći izbor i bolje uvjete za dobavu industrijske opreme, odlučili smo uvrstiti i ovaj brend u našu ponudu, koji je prepoznat i globalno prihvaćen.

Tvrtka ILME  dolazi iz Italije, ima bogato iskustvo s preko 70 godina uspješnog poslovanja,  te je prepoznata kao pouzdan izbor kada su u pitanju industrijski konektori. Osim konektora, ILME proizvodi industrijske utikače i utičnice, kao i razvodne kutije, a više o njima možete pročitati na stranicama dobavljača.

Odlični uvjeti i brza dostava – ILME Hrvatska

Prednost ILME-a u usporedbi s konkurencijom je činjenica da omogućuju brzu dostavu, a cjenovno su vrlo konkurentni na tržištu. Njihovi konektori zadovoljavaju sve potencijalne uvjete industrijskog postrojenja, te su nosioci certifikata za stupanj zaštite od IP65 do IP69.

ILME industrijski konektori mogu podnijeti visoke temperature, agresivna okruženja, kao i okruženja koja zahtijevaju elektromagnetsku kompatibilnost, a za prehrambenu industriju i industriju pića dostupni su posebni higijenski priključci, koji su otporni na sredstva za čišćenje i kemikalije, takozvani T-tip / C i T-tip / H konektori.

Industrijski konektori, utikači i utičnice, kao i razvodne kutije

Tvrtka ProElektronika stoji vam na raspolaganju oko tehničke specifikacije i odabira industrijskih konektora, te ćemo vam osigurati najbolje uvjete i brzu dostavu. Određeni asortiman proizvoda držimo na lageru u Zagrebu, kako bi još brže mogli odgovoriti vašim potrebama.

Više o tvrtki, kao i pregled asortimana njihovog proizvoda pronađite na stranicama zastupstva. Ako želite naručiti proizvode, nazovite nas na +385 (1) 5588 988 ili nam pošaljite upit na email adresu info@proelektronika.hr . Čekamo vas!

Centar za postavke privatnosti

Obavezni

• Kolačići sesije (eng. session cookies) su privremeni kolačići, koji su neophodni za normalan rad stranice, te istječu odmah nakon što napustite našu internet stranicu.

Session cookies

Advertising

Analytics

• Kolačići “_ga” (zadržavaju se na računalu 2 godine), “_gid” (zadržavaju se na računalu 1 dan), “_gat” (zadržavaju se na računalu 1 minutu) služe nam za analizu posjećenosti naših internet stranica, a koju nam pruža tvrtka Google Inc. kroz program “Google Analytics”. Pomoću ovih kolačića Google neće povezati vašu IP adresu s drugim podacima koje posjeduje o vama. Sve informacije koje se generiraju kroz ovu vrstu kolačića pohranjuje Google na svojim serverima u Sjedinjenim Američkim Državama, a na koji način ih skladište i što s njima rade moguće je pročitati u njihovim Pravilima o privatnosti.

Other