Pon-Pet 08:00-17:00

+385 (1) 5588 988
MAIL PROEL

Pošljite nam upit!

info@proelektronika.hr

Lokacija PROEL

Radnička cesta 177

10000 Zagreb, HR
MAIL PROEL
Lokacija PROEL

Oglas za posao: Prodajni inženjer (m/ž)

sij 13, 2021 | Oglasi za posao

Kužiš programiranje, voliš elektrotehniku, ali voliš komunikaciju s ljudima još više? E pa onda si na pravom mjestu 🙃

Oglas za posao Prodajni inženjer automatizacije

STRUČNA SPREMA
SSS/VŠS/VSS

LOKACIJA POSLA
Zagreb

TJEDNO RADNIH SATI
40

Naša priča

ProElektronika d.o.o. je nastala poduzetničkom inicijativom inženjerskog tima u želji da na lokalno tržište prenesemo bogato znanje iz sustava automatizacije. Ako si čuo za neke od brendova kao Siemens, Baumer, Gefran, ReeR ili Delta, mi smo njihovi zastupnici za Hrvatsku i regiju, što znači da radimo s velikim igračima, i zato trebamo najbolje u našem timu.

Kakvog kandidata tražimo?

Za poziciju prodajnog inženjera preferiramo visoku ili višu stručnu spremu, s iskustvom i po mogućnosti s dobrim znanjem engleskog jezika i MS Officea. Od strukovnih područja preferiramo:

  • Elektrotehniku
  • Mehatroniku

Potrebna nam je osoba koja shvaća da je ključ ovog posla prilagodba prema kupcu, razumijevanje njegovih problema, zahtjeva, priprema specifikacija prema tim potrebama i praćenje procesa od zadanih specifikacija do kraja provedbe.

Kako izgleda radno mjesto?

Radno mjesto Prodajnog inženjera nudi mogućnost učenja i usavršavanja na području industrijske automatizacije od najkompleksnijih stvari (SCADA/HMI/PLC/servo) pa do jednostavnih senzora i opreme u polju.

🚀 Kandidati koji poznajuo premu za automatizaciju (Siemens, Weintek, Baumer, Delta…), senzore, PLC, HMI, enkodere, frekvencijske pretvarače, servo sustave imaju prednost nad ostalima!

Ukoliko te ne ispunjava cjelodnevno programiranje i jednoličan posao, onda je ovo stvoren posao za tebe.

Posao se sastoji od komunikacije s kolegama inženjerima oko rješenja. Evo što točno radiš:

  • komuniciraš s ino principalima na engleskom jeziku,
  • prolaziš mini edukacije i didaktičke vježbe,
  • razgovaraš s kupcem i nudiš mu svoje znanje i rješenje

💡 Gdje je kontribucija?

Svojim znanjima i vještinama svakodnevno rješavaš mnogo problema svojim klijentima, i na kraju dana imaš zadovoljnog kupca koji želi raditi s tobom, jer si stručan i pouzdan.
Indirektno i direktno svaki dan utječeš na nečiji pozitivan rezultat svojim savjetima, znanjima i vještinama.

Prodajni aspekt ovog posla ti omogućava visoku razinu građenja osobnosti i samopouzdanja.

Mi smo firma gdje sve to možeš vidjeti, okusiti i naučiti. Postati ćeš pravi stručnjak na području industrijske automatizacije.

⚠️Što još trebaš znati?

Upoznati ćeš kupce diljem Hrvatske i regije, steći ćeš mnogo prijatelja (vjerojatno i pokojeg neprijatelja – konkurenciju 😉).

Nakon COVID-19 pandemije, kada se otvore granice, upoznat ćeš na raznim treninzima i distributerskim kongresima mnoge inženjere iz cijeloga svijeta. Doživljaj je nevjerojatan. Cijeli svijet je pred tobom, a tebe od toga dijeli jedan klik.

I na kraju, nije sve u zadovoljstvu nešto je i u novcu. Da, naši Prodajni inženjeri su stimulirani nevjerojatnim bonusima za svoj rad i prodaju koji im omogućavaju vrlo lagodan život. O tome ćemo konkretnije na razgovoru za posao.

✒ Prijava za posao

Konačno, kako se prijaviti na natječaj? Javite se sa Vašim CV-om na mail dario.novak@proelektronika.hr. Unutar molbe za posao navedite za koje radno mjesto se prijavljujete.