Pon-Pet 08:00-17:00

+385 (1) 5588 988
MAIL PROEL

Pošljite nam upit!

info@proelektronika.hr

Lokacija PROEL

Radnička cesta 177

10000 Zagreb, HR
MAIL PROEL
Lokacija PROEL

ProElektronika je prvi Siemens Value Add Reseller u Hrvatskoj

kol 10, 2023 | Blog, Novosti

S ponosom objavljujemo značajan korak za tvrtku ProElektronika dok postajemo prvi certificirani Siemens Value Add Reseller u Hrvatskoj. Ovaj važan certifikat označava prekretnicu, čineći nas jedinom tvrtkom u Hrvatskoj i regiji koja ga posjeduje, što najbolje oslikava koliko je proces certifikacije bio složen i zahtjevan. Uloženi trud se isplatio, na zadovoljstvo tvrtke, ali i svih naših kupaca kojima možemo pružiti još bolje uvjete i uslugu.

Siemens, globalni lider u inovacijama i tehnologiji za industrijsku automatizaciju i digitalizaciju, odabrao je ProElektroniku kao pouzdanog partnera za jačanje prisutnosti u Hrvatskoj. Ova strateška suradnja važan je iskorak u našoj viziji preobrazbe trenda automatizacije diljem regije.

Siemens Value Add Reseller Hrvatska

Kao dio Siemensovih Digital Industries, spremni smo ponuditi neusporedivu kombinaciju Siemens proizvoda i dodatnih usluga koje će potaknuti digitalnu transformaciju u raznim industrijama. Siemensov Approved Partner Program odražava našu zajedničku viziju pružanja lokalne podrške, proizvoda, nadogradnji sustava i terenskih usluga koje će osnažiti naše klijente u njihovim nastojanjima za unapređenjem strategija digitalizacije i automatizacije postrojenja.

Ovim partnerstvom, ProElektronika ima za cilj preoblikovati mogućnosti automatizacije, potičući inovacije, fleksibilnost, brzinu i produktivnost. U suradnji sa Siemensom, besprijekorno ćemo integrirati najnovije tehnologije u temelje industrijskog trenda Hrvatske, promičući pametnu proizvodnju i ekološku učinkovitost.

Novo razdoblje za našu tvrtku

Komentirajući ovo značajno partnerstvo, direktor tvrtke Dario Novak izjavio je: “Ova suradnja sa Siemensom otvara novo razdoblje mogućnosti za naše klijente. S oduševljenjem ćemo iskoristiti naše lokalno znanje zajedno sa globalnim liderstvom Siemensa kako bismo katalizirali digitalnu transformaciju, unaprijedili operativnu izvrsnost i ostvarili nevjerojatan rast.

Ova suradnja je zapravo više od partnerstva; to je predanost podizanju industrije putem tehnologije, podižući dugogodišnju suradnju Siemensa i ProElektronike. ProElektronika preuzima ulogu Siemens Value Add Resellera, spremni smo donijeti novo razdoblje digitalizacije, inovacija i rasta Hrvatskoj i šire.

Siemens Value Add Reseller Approved Partner Program - ProElektronika