Pon-Pet 08:00-17:00

+385 (1) 5588 988
MAIL PROEL

Pošljite nam upit!

info@proelektronika.hr

Lokacija PROEL

Radnička cesta 177

10000 Zagreb, HR
MAIL PROEL
Lokacija PROEL

Industrijska Mjerna

Oprema i elektronika

Distribucija opreme

Tvrtka ProElektronika d.o.o. osnovana je s jasnom idejom da postane vodeći distributer industrijske opreme za automatizaciju u Hrvatskoj, ali i u regiji. Osim dobave rezervnih dijelova opreme za automatizaciju, svojim kupcima nudimo i zamjenu za postojeću teško dobavljivu industrijsku opremu, ali ponajviše se bavimo dobavom opreme i cjelokupnih sustava i rješenja lokalnih Sistem Integratora i OEM kupaca

Naša je prednost, u odnosu na konkurenciju, visoka razina tehničkog znanja o automatizaciji, mehatronici, energetici i elektrotehnici budući da su svi članovi Prodajnog tima i Tehničke podrške Inženjeri automatizacije (VŠS/VSS) s iskustvom iz realnog sektora. Naši se zaposlenici redovito školuju kod naših principala u inozemstvu, te su za navedene poslove stručni i certificirani.

Također bismo istakli bitnu i neizostavnu komponentu koja prati prodaju industrijske opreme za automatizaciju a to je Tehnička podrška koja omogućuje pomoć prilikom pravilnog izbora opreme, podešavanje komponenti, parametriranje komponenti i isporučenog sustava, pomoć prilikom puštanja u pogon ali i školovanje za opremu, čiji smo distributeri, u našim Trening centru u Zagrebu. Školovanja radimo uvijek prilagođeno potrebama našeg kupca i opremi koju koristi.

Osim toga, možemo se pohvaliti izvrsnim odnosima s našim principalima, što nam omogućuje izvrsnu tehničku podršku, pristup bazama znanja i najnovijim tehnologijama uz dobre rokove dobave opreme koju zastupamo a koje je danas ključ uspješnog poslovanja.

Tijekom godina napravili smo i zavidno skladište u Zagrebu koje nam omogućuje dopremu robe unutar 24h ili kraće, za hitne situacije tijekom zastoja vaših pogona. Na našem lageru imamo na raspolaganju preko 4.000 različitih artikala kao što su HMI, PLC, Frekvencijski pretvarači, Servo sustavi, senzore svih vrsta kao i dodatnu opremu, industrijska napajanja, industrijske konektore itd.

ProElektronika – Vaš partner za automatizaciju

Imate pitanje?

Kontakti

Radnička cesta 177
10 000 Zagreb, Hrvatska

+385 (1) 5588 988

info@proelektronika.hr