ProElektronika – O nama

“Da biste uspjeli u današnjem svijetu,
morate se stalno razvijati.”

          Svuda oko nas je kretnja. Impulsi, energija, kontrola – iste vrijednosti prisutne su kako u prirodi tako i u organiziranom sustavu strojeva u kojem je kretnja komunicirana putem kontroliranog mehanizma centralne automatizacije. Tako izgleda razvijeni oblik proizvodnog procesa. Upotrebom visokih tehnoloških rješenja u procesima imamo veću mogućnost utjecati na produkciju, na ono što će se dogoditi sutra.

Naredna godina bit će godina digitalizacije i automatizacije, kao uostalom i mnoge druge koje slijede. Na nama je da je usavršimo, dizajniramo i prilagodimo kako bismo postigli što bolje rezultate i kako bismo se na koncu razvijali u jednom boljem, savršenijem svijetu. Razvoj u prirodi iščitavamo evolucijom. Isto je i s tehnološkim procesima. Kako bi bili učinkovitiji, brži, jači i veći nužan nam je primjeren, proračunat razvoj. Moramo napredovati. To je osnovna ekonomska, ali i prirodna čovjekova težnja.

ŠIRIMO VIDIKE

U inozemstvu poslujemo preko podružnica u Sloveniji gdje širimo regionalno poslovanje, a uskoro otvaramo podružnicu u republici Njemačkoj te time fokus svoga djelovanja smještamo na tržište središnje Europe. Poslujemo i na bliskom istoku te smo spremni svoje djelovanje prenijeti na svako tržište na kojem se ukaže potreba za našom ekspertizom.

DONOSIMO NOVE PROIZVODE I USLUGE

Za nas, budućnost je sada. U onome što radimo trudimo se biti najbolji. Zato svaki dan radimo na našem razvoju. Iz naše radionice proizašle su dvije nove grane autonomnog djelovanja. Robotika, koja nam omogućuje da posredno s robotima renomiranih proizvođača pružimo i cjelokupna implementacijska rješenja te računalni vid koji ujedno predstavlja novu smjernicu razvoja hrvatskih kompanija.

DONOSIMO NOVE PROIZVODE I USLUGE

Za nas, budućnost je sada. U onome što radimo trudimo se biti najbolji. Zato svaki dan radimo na našem razvoju. Iz naše radionice proizašle su dvije nove grane autonomnog djelovanja. Robotika, koja nam omogućuje da posredno s robotima renomiranih proizvođača pružimo i cjelokupna implementacijska rješenja te računalni vid koji ujedno predstavlja novu smjernicu razvoja hrvatskih kompanija.

SVIJET JE NAŠE IGRALIŠTE

Mnoge projekte radili smo u Hrvatskoj. No, izuzetno smo ponosni što smo svoje znanje i iskustvo stjcali i na teritoriju Srbije, Slovenije, Francuske, Italije, Kuvajta, Katara, Jordana, Saudijske Arabije, Pakistana, Alžira i mnogih drugih država. Stoga, doista možemo reći kako posjedujemo svjetsko iskustvo, koje uvijek možemo i spremni smo ponuditi domaćem tržištu, kako bi se naše tvrtke razvijale u korak s razvijenijim gospodarstvima svijeta.

STOJIMO UZ NAJBOLJE

Tvrtku ProElektronika d.o.o. smo osnovali s vizijom preuzimanja statusa vodećeg distributera kvalitetne industrijske elektroopreme u Hrvatskoj, ali i u regiji. Osim dobave rezervnih dijelova, svojim kupcima nudimo i zamjenu za postojeću teško dostupnu opremu, kao i opremanje novih projekata industrijskom opremom naših sistemskih integratora. Naša je prednost, u odnosu na konkurenciju, ta da su svi zaposlenici inženjeri automatizacije s iskustvom iz realnog sektora, te da se svi zaposlenici redovito školuju kod naših principala u inozemstvu, te su za navedene poslove stručni i certificirani. Posljednjih nekoliko godina specijalizirali smo se za projekte automatizacije u industriji, energetici, strojogradnji, sigurnosti strojeva i sustavima vaganja uz koje isporučujemo i našu opremu.

STRATEŠKI CILJEVI:

A

Postizanje zadovoljstva korisnika proizvoda i usluga širenjem poslovanja na nova tržišta uz plasman proizvoda na usko specijalizirana područja za upotrebu u prehrambenoj industriji, drvnoj industriji, papirnoj industriji i drugim proizvodnim pogonima.

A

Plasman novih proizvoda i usluga te usvajanje najboljih dostupnih tehnologija koje u procesu proizvodnje i usluga jamče visoku kvalitetu proizvoda.

A

Predviđanjem i provođenjem aktivnosti sukladno zakonskim i ostalim zahtjevima koji su vezani uz rizike poslovanja i rizike za zdravlje i sigurnost na radu, spriječiti nastanak ozljeda i profesionalnih oboljenja.

A

Izobrazba i usavršavanje postojećih i zapošljavanje novih stručnih kadrova.

Svoju poziciju na tržištu primarno gradimo brojem i kvalitetom realiziranih poslova te zadovoljstvom klijenata s kojima dijelimo temeljne vrijednosti poslovanja. Ovakav pristup osigurava održivost i kvalitetu našeg poslovanja. Zbog svega toga prepoznati smo kao najbolji, najstručniji i ozbiljan partner za razvoj i provedbu kompleksnih projekata unutar naše branše!

Izvrsni smo u onome što radimo i naši klijenti dio su tog uspjeha!