Industrijski PC

Tvrtka Asem je jedan od vodećih svjetski proizvođa Industrijskih PC. Svojim proizvodima postavljaju nove standarde u komunikaciji u najtežim industrijskim uvijetima. Proizvodi su inovativni, visoko kvalitetni i prije svega pozdani što je i najbitnije u industrijskom okružju. Proizvodi su EU podrijetla uz brze rokove isporuke i povoljne cijene.

Kategorija: Oznaka:

Opis

Tvrtka Asem je jedan od vodećih svjetski proizvođa Industrijskih PC. Svojim proizvodima postavljaju nove standarde u komunikaciji u najtežim industrijskim uvijetima. Proizvodi su inovativni, visoko kvalitetni i prije svega pozdani što je i najbitnije u industrijskom okružju. Osnovne kategorije Asem Industrijskih PC-a:

arrow Box PC
arrow Vesa PC
arrow Rack PC
arrow Panel ARM
arrow Panel PC
arrow Monitors
arrow HMI
arrow Filedbus protokoli
arrow Konfigurator
arrowKatalozi
arrow Više na www.asem.it

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Industrijski PC”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Centar za postavke privatnosti

Obavezni

• Kolačići sesije (eng. session cookies) su privremeni kolačići, koji su neophodni za normalan rad stranice, te istječu odmah nakon što napustite našu internet stranicu.

Session cookies

Advertising

Analytics

• Kolačići “_ga” (zadržavaju se na računalu 2 godine), “_gid” (zadržavaju se na računalu 1 dan), “_gat” (zadržavaju se na računalu 1 minutu) služe nam za analizu posjećenosti naših internet stranica, a koju nam pruža tvrtka Google Inc. kroz program “Google Analytics”. Pomoću ovih kolačića Google neće povezati vašu IP adresu s drugim podacima koje posjeduje o vama. Sve informacije koje se generiraju kroz ovu vrstu kolačića pohranjuje Google na svojim serverima u Sjedinjenim Američkim Državama, a na koji način ih skladište i što s njima rade moguće je pročitati u njihovim Pravilima o privatnosti.

Other