Zaposlenja

Konstantno smo u potrazi za kvalitetnim:

 • SCADA / PLC / HMI programerima,
 • Prodajnim inženjerima.
 • Voditeljima projekta.

NATJEČAJ ZA POSAO

Kvaliteta svake tvrtke ustvari je samo odraz kvalitete njenih djelatnika. Djelatnici su u konačnici ti, koji koncepciju rada provode u djelo, a motivirani i angažirani djelatnici osnova su dugotrajnog rasta i uspjeha. Budući da kontinuirano težimo napredovanju i rastu, naša tvrtka je u kontinuiranoj potrazi za kvalitetnim kadrovima koje će svojim znanjem, radom i zalaganjem sudjelovati u tom cilju. Zauzvrat, svojim djelatnicima nudimo sigurno i ugodno radno okruženje, te ih potičemo na osobni i stručni razvoj.

Ako želite raditi u okruženju koje potiče kvalitetu, izvrsnost i razvoj, ako ste visoko motivirani i spremni ProElektronika filozofiju provoditi u djelo, pozivamo Vas da nam se pridružite!

Konstantno smo u potrazi za kvalitetnim:

 • SCADA / PLC / HMI programerima,
 • Prodajnim inženjerima.
 • Voditeljima projekta.

Javite se sa Vašim CV-om na mail dario.novak@proelektronika.hr ili popunite formu desno od ovog teksta.

Obvezujemo se da ćemo osobne podatke prikupljene ovom prijavom, upotrebljavati isključivo za namjenu zbog koje su podaci poslani. Sa sakupljenim podacima postupati ćemo odgovorno i u skladu sa zakonom o zaštiti osobnih podataka.

  Centar za postavke privatnosti

  Obavezni

  • Kolačići sesije (eng. session cookies) su privremeni kolačići, koji su neophodni za normalan rad stranice, te istječu odmah nakon što napustite našu internet stranicu.

  Session cookies

  Advertising

  Analytics

  • Kolačići “_ga” (zadržavaju se na računalu 2 godine), “_gid” (zadržavaju se na računalu 1 dan), “_gat” (zadržavaju se na računalu 1 minutu) služe nam za analizu posjećenosti naših internet stranica, a koju nam pruža tvrtka Google Inc. kroz program “Google Analytics”. Pomoću ovih kolačića Google neće povezati vašu IP adresu s drugim podacima koje posjeduje o vama. Sve informacije koje se generiraju kroz ovu vrstu kolačića pohranjuje Google na svojim serverima u Sjedinjenim Američkim Državama, a na koji način ih skladište i što s njima rade moguće je pročitati u njihovim Pravilima o privatnosti.

  Other