Zastupstva

Tvrtka Proelektronika d.o.o. osnovana je s idejom da postane vodeći distributer elektro opreme za industriji u Hrvatskoj ali i u regiji. Osim dobave rezervnih dijelova nudimo svojim kupcima i zamjenu za postojeću teško dostupnu opremu ili opremanje industrijskom opremom novih projekata naših sistem integratora. Naša prednost u odnosu na konkurenciju je da su svi zaposlenici inženjeri automatizacije sa iskustvom iz relnog sektora, da se svi zaposlenici redovito školuju kod naših principala u inozemstvu te su za navedene poslove stručni i certificirani.

Osim toga možemo se pohvaliti dobrim odnosima s našim principalima što nam omogućuje izvrsnu tehničku podršku i kratke rokove dobave opreme koju zastupamo. Tijekom godina smo i napravili zavidno skladište u Zagrebu, koje nam omogućava dopremu robe unutar 24h ili kraće. To je odlična stvar za urgentne situacije tijekom zastoja Vaših pogona.

Tvrtka se u zadnjih nekoliko godina specijalizirala za projekte automatizacije u industriji, automatizacije u energetici, strojogradnji, sigurnosti strojeva i sustavima vaganja kroz koje isporučujemo našu opremu.

Partnerske odnose imamo sa sljedećim principalima:

Centar za postavke privatnosti

Obavezni

• Kolačići sesije (eng. session cookies) su privremeni kolačići, koji su neophodni za normalan rad stranice, te istječu odmah nakon što napustite našu internet stranicu.

Session cookies

Advertising

Analytics

• Kolačići “_ga” (zadržavaju se na računalu 2 godine), “_gid” (zadržavaju se na računalu 1 dan), “_gat” (zadržavaju se na računalu 1 minutu) služe nam za analizu posjećenosti naših internet stranica, a koju nam pruža tvrtka Google Inc. kroz program “Google Analytics”. Pomoću ovih kolačića Google neće povezati vašu IP adresu s drugim podacima koje posjeduje o vama. Sve informacije koje se generiraju kroz ovu vrstu kolačića pohranjuje Google na svojim serverima u Sjedinjenim Američkim Državama, a na koji način ih skladište i što s njima rade moguće je pročitati u njihovim Pravilima o privatnosti.

Other