Tvrtka ACS-CONTROL-SYSTEM GmbH (službena stranica) je osnovan u 1990 u Njemačkoj. Tvrtka je koncipirana na bazi konstantnih inovacije i korištenje najnaprednijih tehnologija. Tvrtka je nastala na dugogodišnjem iskustvu u procesnoj industriji njezinih osnivača i razvojnih inženjere. Svoje bogato iskustvo ugradili su opremu koji proizvode što omogućava korisnicima visoku kvalitetu, izričito jednostavno rukovanje i parametriranje

Samo proizvodni program je koncipiran da možete pronači svu opremu na jednom mjestu, od standardnih industrijskih senzora, kompletne instrumentacije (protok, nivo, tlak i temperaturu) pa sve do raznih kontrolera i konvertera potrebnih da se spje na visoko automatizirana postrojenja upravljana PLC-om ili DCS sustavima. Naša tvrtka može Vam osigurati tehničku podršku, pomoć u specifikaciji i zamjeni opreme te instalaciji sustava.

Pregled ACS-CONTROL proizvodnog programa:

PROTOK
– Magnetski – Vortex – Prekidači –

TLAK
– Relativni tlak – Diferencijalni –

TEMPERATURA
– S i bez displaya –

 NIVO
– Hidrostatski – Ultrasonic – Radar –

SENZORI
– Induktivni – Kapacitivni – Optički –

KONTROLERI
– Kontroleri – Rekorderi – Konverteri –

Za sva dodatna pitanja vezana uz bilo koji dio proizvodnog programa tvrtke ACS-CONTROL možete pronači na WEB stranici proizvođača ili upitom na naše kontakte.