Tvrtka ACS-CONTROL-SYSTEM GmbH (službena stranica) je osnovan u 1990 u Njemačkoj. Tvrtka je koncipirana na bazi konstantnih inovacije i korištenje najnaprednijih tehnologija. Tvrtka je nastala na dugogodišnjem iskustvu u procesnoj industriji njezinih osnivača i razvojnih inženjere. Svoje bogato iskustvo ugradili su opremu koji proizvode što omogućava korisnicima visoku kvalitetu, izričito jednostavno rukovanje i parametriranje

Samo proizvodni program je koncipiran da možete pronači svu opremu na jednom mjestu, od standardnih industrijskih senzora, kompletne instrumentacije (protok, nivo, tlak i temperaturu) pa sve do raznih kontrolera i konvertera potrebnih da se spje na visoko automatizirana postrojenja upravljana PLC-om ili DCS sustavima. Naša tvrtka može Vam osigurati tehničku podršku, pomoć u specifikaciji i zamjeni opreme te instalaciji sustava.

Pregled ACS-CONTROL proizvodnog programa:

PROTOK
– Magnetski – Vortex – Prekidači –

TLAK
– Relativni tlak – Diferencijalni –

TEMPERATURA
– S i bez displaya –

 NIVO
– Hidrostatski – Ultrasonic – Radar –

SENZORI
– Induktivni – Kapacitivni – Optički –

KONTROLERI
– Kontroleri – Rekorderi – Konverteri –

Za sva dodatna pitanja vezana uz bilo koji dio proizvodnog programa tvrtke ACS-CONTROL možete pronači na WEB stranici proizvođača ili upitom na naše kontakte.

Centar za postavke privatnosti

Obavezni

• Kolačići sesije (eng. session cookies) su privremeni kolačići, koji su neophodni za normalan rad stranice, te istječu odmah nakon što napustite našu internet stranicu.

Session cookies

Advertising

Analytics

• Kolačići “_ga” (zadržavaju se na računalu 2 godine), “_gid” (zadržavaju se na računalu 1 dan), “_gat” (zadržavaju se na računalu 1 minutu) služe nam za analizu posjećenosti naših internet stranica, a koju nam pruža tvrtka Google Inc. kroz program “Google Analytics”. Pomoću ovih kolačića Google neće povezati vašu IP adresu s drugim podacima koje posjeduje o vama. Sve informacije koje se generiraju kroz ovu vrstu kolačića pohranjuje Google na svojim serverima u Sjedinjenim Američkim Državama, a na koji način ih skladište i što s njima rade moguće je pročitati u njihovim Pravilima o privatnosti.

Other