Pon-Pet 08:00-17:00

+385 (1) 5588 988
MAIL PROEL

Pošljite nam upit!

info@proelektronika.hr

Lokacija PROEL

Radnička cesta 177

10000 Zagreb, HR
MAIL PROEL
Lokacija PROEL
ASEM Rockwell Automation Hrvatska

ASEM S.r.l.
Via Buia, 4 – 33011
Artegna (UD) Italia

ASEM S.r.l.

ASEM je tvrtka osnovana 1979. godine sa sjedištem u Milanu. Tvrtka se bavi razvojem i proizvodnjom automatizacijskih sustava za industriju, uključujući sustave za upravljanje energetskom učinkovitošću, sustave za kontrolu procesa i sustave za sigurnost. Posluje u više od 50 zemalja. U travnju 2020. godine, završena je kupnja 100% udjela od strane Rockwell Automation.

Rockwell Automation je jedan od vodećih proizvođača automatizacijskih sustava u svijetu. Tvrtka ima sjedište u Milwaukeeju (USA) i posluje u više od 100 zemalja. Rockwell Automation zapošljava oko 23.000 ljudi i ima godišnji prihod od oko 7,5 milijardi dolara.

Kupoprodaja ASEM-a je dio strategije Rockwell Automationa za širenje svog poslovanja u Europi. Rockwell Automation želi iskoristiti ASEM-ovu stručnost u razvoju i proizvodnji automatizacijskih sustava za industriju kako bi se bolje pozicionirao na europskom tržištu.

ASEM Rockwell Automation Hrvatska

ASEM S.r.l.

zastupnik za Hrvatsku

44

godina postojanja

65+

mil. eura prometa

250+

zaposlenika

ASEM proizvodi

ASEM Panel PC

Više info...

Panel PC

ASEM Box PC

Više info...

Box PC

ASEM Vesa PC

Više info...

Vesa PC

ASEM Monitors

Više info...

Monitors

ASEM HMI

Više info...

HMI

ASEM Teleservice/IIOT Gateways

Više info...

Teleservice/IIOT Gateways

Više o proizvodima

IIoT pametna budućnost ASEM industrijske automatizacije

Osim što djeluje na tržištima industrijske automatizacije ASEM nudi kompletan asortiman industrijskih računala, industrijskih monitora, HMI-a (Human Machine Interface), kontrolera (PAC i Remote I/O), VPN daljinskog povezivanja i industrijskih IoT

Ključne odlike ASEMA su vlastiti hardware, firmware, software, mehanički i sistemski dizajn, te sposobnost upravljanja svim fazama proizvodnog procesa, uključujući sastavljanje i lemljenje elektroničkih ploča. Potpuno znanje o hardware-skim i software-skim tehnologijama omogućuje ASEM-u maksimalnu fleksibilnost u ostvarivanju proizvoda i sustava prilagođenih specifičnim potrebama klijenata.

Uz ASEM i Industry 4.0 transformirajte svoje poslovanje

ASEM je pionir u tehnološkoj i digitalnoj integraciji između svijeta informacijsko-komunikacijskih tehnologija (ICT) i industrijske automatizacije. Tvrtka je predvodnik u primjeni digitalnih tehnologija i smjernica koje leže u osnovi 4. industrijske revolucije nazvane “Industrija 4.0” te danas predstavlja jednu od iznimno perspektivnih tvrtki na europskom tržištu industrijske automatizacije.

Cilj Industrije 4.0 je stvoriti pametne tvornice koje mogu samostalno upravljati svojim procesima i donositi odluke. To će rezultirati povećanom kvalitetom proizvoda, smanjenim troškovima proizvodnje i poslovanja te povećanom fleksibilnošću i učinkovitošću proizvodnje.

Jedni su od rijetkih srednje velikih europskih tvrtki sposobnih za samostalno razvijati i dominirati svim vodećim tehnologijama revolucije “Industrija 4.0”. Broje 250 zaposlenika, od kojih se 30% posvećuje istraživanju i razvoju (R&D) aktivnostima.

Tehnologija kojom vladaju omogućuje klijentima da poboljšaju učinkovitost, fleksibilnost i kvalitetu svojih proizvodnih procesa.

Video kutak

ProElektronika je ASEM Hrvatska

Tvrtka ProElektronika je zastupnik ASEM proizvoda za Hrvatsku. Ovo partnerstvo omogućuje hrvatskim tvrtkama pristup inovativnim i visokokvalitetnim rješenjima koje nudi ASEM. ProElektronika pruža podršku kupcima, tehničko savjetovanje, specifikaciju i stručno znanje kako bi osigurala pravilnu primjenu i pravilan odabir proizvoda u industrijskim okruženjima.

ProElektronika d.o.o.

Radnička cesta 177,
10000 Zagreb, Hrvatska
OIB: 14195921136
VAT: HR14195921136

Nazovite nas

Telefon:
+385 (0)1 5588 988
Fax: 
+385 (0)1 5533-855

Pišite nam

Prodaja i inženjering:
info@proelektronika.hr
Administracija:
office@proelektronika.hr