Baumer Grupa (službena stranica), sa sjedištem u Frauenfeldu (Švicarska), zapošljava više od 3000 ljudi diljem svijeta, na 35 različitih lokacija. Proizvodni pogoni se nalaze u Švicarskoj, Njemačkoj, Francuskoj i Danskoj. U posljednjih nekoliko desetljeća, tvrtka je stekla impresivan ugled kao dobavljač inovativne tehnologije, s visokom klasom kvalitete proizvoda za široku primjenu u tvornici i automatizacije procesa.

Baumer Grupa, sa širokom mrežom distribucije diljem svijeta, osigurava kratke rokove isporuke, s pruženom lokalnom podrškom, uz prikupljanje želja i potreba kupaca, a koji su osnova za daljnji razvoj proizvoda i primjenjivost na širokom spektru aplikacija. Ona je vodeći proizvođač senzora, instrumentacije i poglavito enkodera. Dugotrajan uspjeh je izgrađen na fokus na kupca, kao i inovativni i raznoliki asortiman proizvoda u pet segmenata. Tvrtka daje pridaje veliku pažnju svojim tradicionalnim temeljnim vrijednostima kao što su partnerstvo, preciznost i pionirski i inovativni pothvati. Zahvaljujući svojoj izvanrednoj kvaliteti i invotivnosti Baumer je izrastao u respektabilnog partnera na polju senzora i instrumentacije.

Grupa je prisutna sa svojim proizvodnim programom:

Baumer proizvodi imaju primjenu u sljedećim granama i aplikacijama:

Za sva dodatna pitanja vezana uz aplikacije ili proizvode javite se na naše kontakte ili ih potražite na WEB stranici prozvođača Baumer.