Pon-Pet 08:00-17:00

+385 (1) 5588 988
MAIL PROEL

Pošljite nam upit!

info@proelektronika.hr

Lokacija PROEL

Radnička cesta 177

10000 Zagreb, HR
MAIL PROEL
Lokacija PROEL
Delta Electronics Hrvatska

Delta Electronics, Inc.
RueyKuang Road 186,
Neihu District, Taipei, Taiwan

Delta Electronics

Delta Electronics, osnovana 1971. godine, globalni je pružatelj rješenja za upravljanje snagom i termalnog upravljanja. Njihova misija, “Pružiti inovativna, čista i energetski učinkovita rješenja za bolje sutra”, usredotočena je na rješavanje ključnih okolišnih problema poput globalne klimatske promjene. Kao pružatelj rješenja za uštedu energije s ključnim kompetencijama u području energetske elektronike i automatizacije, Delta posluje u kategorijama Energetska elektronika, Automatizacija i Infrastruktura.

Sjedište tvrtke Delta Electronics je u Tajvanu, a redovito ulažu preko 8% godišnjeg prihoda od prodaje u istraživanje i razvoj. Imaju istraživačke centre diljem svijeta u Kini, Europi, Japanu, Singapuru, Tajlandu i Sjedinjenim Američkim Državama.

Ono po čemu se ističu su vrhunska kvaliteta, inovativni dizajn i rješenja koja nude izvanredan omjer cijene i performansi. Osim vrhunskih proizvoda s lagera u Zagrebu, naša tvrtka nudi i kompletnu tehničku podršku. Bilo da trebate pomoć u specifikaciji, zamjeni opreme, instalaciji sustava ili školovanju za Delta proizvode, naš stručni tim stoji vam na raspolaganju.

Delta Electronics

zastupnik za Hrvatsku

52

god. postojanja

12,89+

mlrd. eura prometa

83.000+

zaposlenika

Pregled proizvoda

Više o proizvodima

Delta PLC za kontrolu Vaših strojeva

Programabilni logički kontroler (PLC) je upravljački sustav koji koristi elektroničke operacije. Njegove jednostavne procedure pohranjivanja, praktični principi proširenja, funkcije sekvencijalnog/pozicionog upravljanja, vremenskog brojanja i ulazno/izlazne kontrole naširoko se primjenjuju u području upravljanja industrijskom automatizacijom. Programibilni logički kontroleri serije DVP i AS tvrtke Delta nude brze, stabilne i vrlo pouzdane aplikacije u svim vrstama strojeva za industrijsku automatizaciju. Osim brzog logičkog rada, raznih I/O funkcijskih kartica, nude i različite komunikacijske protokole, povezujući Delta AC motorni pogon (i ostale proizvođače), servo motore i drive, HMI, regulator temperature, senzore i ostale komponente sustava kroz industrijsku mrežu u potpuni ” Delta Solution” za sve korisnike.

DVP SLIM serija PLC-a za male aplikacije

Programabilni logički kontroleri serije DVP tvrtke Delta Electronics nude brzo, stabilno i vrlo pouzdano rješenje za industrijsku automatizaciju. Najčešće se koriste za manje aplikacije jer imaju izvrstan omjer cijene i kvalitete koje korisniku nude odlično rješenje za optimalnu cijenu. Osim brzog logičkog rada, raznih I/O funkcijskih kartica, nude i različite komunikacijske protokole, povezujući Delta AC motorni pogon (i ostale proizvođače), servo motore i drive, HMI, regulator temperature, senzore i ostale komponente sustava kroz industrijsku mrežu u potpuni ” Delta Solution” za sve korisnike. Software za programiranje PLC-a i HMI je besplatan i pruža bogate mogućnosti programiranja – ISPSoft.

Modeli koji se najčešće koriste su: DVP-SV2, DVP-SX2, SVP-SX, DVP-SA2, DVP-SE, DVP-SS2. Određene modele CPU kao i pripadajuće I/O kartice se nalaze na lageru u Zagrebu a ostatak na lageru u Nizozemskoj. Uz lager u ponudi imamo i školovanje u našem trening centru.

AS serija PLC-a za srednje aplikacije

Delta Electronics Compact Modular Mid-range PLC AS serija je višenamjenski kontroler visokih performansi dizajniran za sve vrste automatiziacije. CPU je opremljen s 32-bitnim SoC čipom za poboljšanu brzinu izvršenja instrukcija (40 tisuća koraka/ms) i podržava do 32 I/O modula za proširenja PLC-a odnosno do 1024 ulaza/izlaza. Serija AS pruža preciznu kontrolu pozicioniranja do 8- osi putem CANopen mreže i do 6-osi putem pulsnog upravljanja (200 kHz). Naširoko se koristi u raznolim aplikacijama zbog svojih performanci kao što je proizvodnja elektronike, označavanje, pakiranje hrane, tekstilni strojevi i dr.

Osim brzog logičkog rada, raznih I/O funkcijskih kartica, nude i različite komunikacijske protokole, povezujući Delta AC motorni pogon (i ostale proizvođače), servo motore i drive, HMI, regulator temperature, senzore i ostale komponente sustava kroz industrijsku mrežu u potpuni ” Delta Solution” za sve korisnike. Software za programiranje PLC-a i HMI je besplatan i pruža bogate mogućnosti programiranja – ISPSoft.

Modeli koji se najčešće koriste su: AS200 i AS300. Određene modele CPU kao i pripadajuće I/O kartice se nalaze na lageru u Zagrebu a ostatak na lageru u Nizozemskoj. Uz lager u ponudi imamo i školovanje u našem trening centru.

DVP Motion kontrol CPU

Delta Electronics DVP Motion kontroleri se koristi u raznolikim aplikacijama zbog svojih performansi i trenutno nude ogromne mogućnost za sve Vaše aplikacije „u pokretu“. Motion CPU-ovi su sposobni nositi se sa kompliciranim zadacima kontrole kretanja, kao što je upravljanje servo motorima i upravljanje preciznim pozicioniranjem strojeva u proizvodnji i industrijskoj automatizaciji s velikim brojem osi koje kontrolira (do 32 osi).

Određene modele DVP Motion kontrolera, kao i pripadajuće I/O kartice, se nalaze na lageru u Zagrebu a ostatak na lageru u Nizozemskoj. Uz lager u ponudi imamo i školovanje u našem trening centru. Nudimo Vam bogato iskustvo i znanje za Motion aplikacije.

  • Model DVP50MC je kompaktni više-osni kontroler kretanja. S integriranim EtherCAT sučeljem nudi najbolje performanse u klasi. DVP50MC u skladu sa standardom PLCOpen podržava instrukcije za kontrolu kretanja po jednoj osi, kao što su: položaj, brzina, okretni moment i navođenje, kao i instrukcije za kontrolu kretanja po više osi, ECAM, Rotary Cut i G-kod. To je potpuni i fleksibilni proizvod za kontrolu pokreta i savršeno je prilagođen različitim zahtjevima primjene uz izvrsne performanse i više. Model DVP50MC može upravljati do 24 osi, raspolaže s protokolima kao: Ethernet, Modbus TCP/RTU, Ethernet/IP.
  • Model DVP15MC11T je kompaktni više-osni je kontroler kretanja temeljen na CANopen protokolu. Sukladan je s CANopen DS301 osnovnim komunikacijskim protokolom te DSP402 protokolom za kontrolu kretanja. Također podržava sve standardne međunarodne biblioteke za kontrolu pokreta. To je idealan proizvod za učenje i programiranje koji pomaže korisnicima da brzo razviju projekte. Putem porta „Motion“ mogu kontrolirati maximalno 24-osi (virtualno do 32-osi). Podržava instrukcije za kretanje po jednoj osi, uključujući instrukcije za brzinu, položaj, moment i samonavođenje, kao i instrukcije za više osi, kao što su elektronički prijenosnici, rotacijsko rezanje, G-kod i dr. Raspolaže s protokolima kao: Ethernet, CANopen, RS-232/RS-486.
  • Model DVP-10MC je osnovni kompaktni više-osni kontroler za kontrolu do 16-osi putem CANopen komunikacije velike brzine. Omogućuje E-Cam (2048 točaka), rotacijsko rezanje i leteće škare. Kompatibilan s DVP-S serijom modula za širok raspon primjena. Raspolaže s protokolima kao: CANopen, Ethernet, Modbus RTU, RS-232/RS-486.

DOP-100 i DOP-W serija HMI

Kako Vam je vjerojatno poznato, HMI (Human Machine Interface) je platforma koja dopušta interakciju između korisnika i opreme za automatizaciju. Delta HMI proizvodi nude komunikacijske portove i protokole za brzu komunikaciju i kontrolu jednog ili više strojeva, sustava i objekata. Intuitivni zaslon u boji, osjetljiv na dodir, omogućuje unos parametara i načine prikaza varijabilnih podataka, uključujući grafikone trendova i alarma liste. LCD zaslon visoke rezolucije vizualizira rad, nadzor i kontrolu u stvarnom vremenu. User-friendly programski alat nudi bogatu biblioteku simbola kojima se lako upravlja i kreira intuitivne zaslone za praćenje aplikacija. Delta HMI je dodatak PLC-ima i Motion PLC-ovima koji se koristi u najčešćem broju aplikacija na zahtijev korisnika.
Delta nudi 3 serije HMI: DOP-100 modele (4.3“ do 15“), DOP-W serija (10“ do 15“) i HMC serija kao „pendant station) koji se najčešće koriste za Motion aplikacije (NC/CNC)

Delta Servo Motor i Servo Drive

Posljednjih godina došlo je do velikog napretka u tehnologiji mikroprocesora. Proizvodnja trajnih magneta za servo motore i poluvodičke energetske uređaje velike snage i visokih performansi prolazi kroz stalna poboljšanja u smislu tehnološkog razvoja i isplativosti. Kao rezultat toga, AC servo motor i AC servo sustavi upravljanja postali su ključni elementi tehnologije automatizacije upravljanja u današnjem industrijskom sektoru.

Delta servo sustav je sveobuhvatni integrirani servo sustav koji se oslanja na Deltinu snagu u industrijskoj i elektroničkoj tehnologiji. Delta servo sustav razvijen je kako bi zadovoljio niz zahtjeva različitih kupaca za različite primjene alatnih i drugih strojeva. Svi servo pogoni serije ASDA opremljeni su vrhunskim digitalnim signalnim procesorom (DSP) koji omogućuje da petlja upravljačkog kruga funkcionira velikom brzinom. Značajke serije Delta ASDA uključuju „autotuning“ motora, rad motora u testnom modu kao i funkciju softverske analize/monitoringa. Također pružaju brzu i preciznu kontrolu kretanja za širok raspon aplikacija industrijske automatizacije.

Tržište automatizacije brzo se razvija i potreba za servo sustavima koji pružaju više performansi, brzine, preciznosti i funkcionalnosti također se širi. Kako bi zadovoljila sve tržišne potrebe za servo sustavima u industrijskim proizvodnim strojevima, Delta predstavlja novi vrhunski AC servo sustav, seriju ASDA-A3. Njegove značajke uključuju multifunkcionalnost, visoke performanse, energetsku učinkovitost i kompaktan dizajn. Osim najnovije serije ASDA-A3 koja je već prodana u 7mil. primjeraka u opticaju su i stariji, nešto manje moćni servo drive, modeli ASDA-A2, ASDA-B2, ASDA-B3 i drugi modeli.

Serija ASDA-A3 s opcijom „auto-tuninga“ kao i sučeljem prilagođenim korisniku za analizu sustava, daje 3.1 kHz bandwidth a koristi 24-bitni enkoder apsolutnog tipa. Osim toga ima izvanredan odziv, precizno lociranje i stabilnu, ali fleksibilnu izvedbu. ASDA-A3 Serija također ima nove funkcije kao što su potiskivanje vibracija, dijagnoza sustava i zajednički dizajn DC-sabirnice koji može regenerirati energiju. Deltin AC servo sustav serije ASDA-A3 sveobuhvatno je tehnološko rješenje koje našim kupcima omogućuje da poboljšaju preciznost svojih strojeva i postignu izvrsne performanse.

Napomenimo da se osim standardnog ASDA servo drive koristi sve više i novi AX-308E servo drive temeljen na CODESYS-u a dolazi iz obitelji AS PLC-a. Integrirano EtherCAT sučelje omogućuje upravljanje do 8 servo pogona kao i pretvarače, udaljene I/O module i uređaje drugih brandova. Integrirani industrijski protokoli kao što su Modbus TCP/RTU, Ethernet/IP i OPC UA čine ga idealnim za industriju 4.0. Sve te značajke omogućuju vam da ispunite svoje zahtjeve u različitim aplikacijama.

Za napredne aplikacije i za neki drugi vid programiranja i potreba Delta nudi i servo drive serije AX-8 baziran na PC sučelju. Serija AX-8 koristi također CODESYS platformu za kontrolu pokreta za postizanje jednostavnog načina programiranja za komplicirane sustave kontrole pokreta. Podržava EtherCAT komunikaciju za brzu kontrolu kretanja i povezuje opremu drugih proizvođača i putem putem OPC UA. Prikladan je za vrhunske sustave pokreta i ispunjava zahtjeve pametne proizvodnje Industry 4.0.

Delta Frekvencijski Pretvarač

Delta AC Motor frekvencijski pretvarači opremljeni su modernom energetskom elektronikom i naprednom mikroprocesorskom tehnologijom koja im omogućuje učinkovitu kontrolu brzine motora, poboljšanje automatizacije stroja i uštedu energije. Delta frekvencijski pretvarači spadaju u sami vrh po kvaliteti i broju prodanih komada na svjetskoj razini zbog svog izuzetnog omjera cijene, kvalitete i jednostavnog rukovanja.

Svaka od serija frekvencijskih pretvarača dizajnirana je da zadovolji specifične potrebe i primjene. Delta frekvencijski pretvarači precizno kontroliraju brzinu i zakretni moment, glatko se nose s povećanim opterećenjem i pružaju brojne prilagođene načine upravljanja i konfiguracije te nude cijeli niz tehnologija upravljanja motorima.

Koristi se u širokom rasponu industrija a podijeljeni su u nekoliko bitnih grupa i modela:

  • Kompaktni frekvencijski pretvarači: VFD-E serija, ME300 serija, MS300 serija, MS300 IP66 serija
  • Standardni frekvencijski pretvarači: C2000 serija, CH2000 serija, C2000 PLUS serija
  • Frekvencijski pretvarači za ventilatore i pumpe: CP2000 serija, CFP2000 serija
  • Frekvencijski pretvarači za liftove i kranove: MH300-L serija, VFD-ED serija

Određene modele frekvencijski pretvarača kao i pripadajuće komunikacijske kartice i opreme se nalaze na lageru u Zagrebu a ostatak na lageru u Nizozemskoj dostupnih u vrlo kratkom roku. Na lageru u Zagrebu imamo frekvencijske pretvarače do 75kW te su dostupni odmah za isporuku.

Uz lager, u ponudi imamo i školovanje u našem trening centru a nudimo po potrebi i puštanje u pogon iz usluge za Vaše pogone i aplikacije.

Delta Ethernet Preklopnici

Delta je upravo lansirala „Delta Industrial Ethernet Total Solution“ za Ethernet proizvode. Sadrži poboljšani dizajn hardvera, softversko sučelje jednostavno za korisnika, zaštitu paketa i kompatibilnost s više industrijskih komunikacijskih standarda. S porastom tehnologije industrijske automatizacije i inteligentnih inženjerskih sustava, Ethernet preklopnici nudi ogromne prednosti velike brzine, visoke stabilnosti i visoke kompatibilnosti. Stoga je postao najpopularniji i najrašireniji komunikacijski protokol. „Delta Industrial Ethernet Total Solution“ oslanja se na cjelokupno Deltino akumulirano iskustvo ethernet servisa i industrijsko znanje kako bi pomoglo klijentima da konstruiraju industrijski Ethernet sustav koji će zadovoljiti njihove zahtjeve u širokom rasponu aplikacija. Svi Delta Ethernet proizvodi certificirani su prema standardima UL, CE i FCC.

Prilagođeni industrijskim aplikacijama koje zahtijevaju vrlo pouzdane mrežne sustave, Delta DVS serija Managed i Unmanaged Ethernet preklopnika pruža bolju izvedbu sustava s funkcijama kao što su redundantni prsten, Layer 2 management i široku radnu temperaturu od -40 °C do 75 °C. EMC otpornost je u skladu s IEC standardima i dostiže visoku razinu 3/4. Intuitivni dizajn operativnog sučelja korisnicima omogućuje jednostavan pristup i praktičnost.

Delta Ethernet proizvodi sastoje se od: Unmanaged preklopnici, Managed preklopnici, Layer 3 Managed preklopnici, Media konverteri Ethernet-to-Fiber, SFP Fiber konverteri

Osim standardnih Ethernet preklopnika, Industry 4.0 zahtijeva i druge proizvode koji postaju sve više standard, kao IIoT Routers.

Deltin IIoT Routers se upravlja putem DIACloud platforme u oblaku. Pomaže u postizanju daljinskog nadzora i kontrole putem Interneta bez potrebe za statičnim IP-om ili postavljanjem privatnog VPN poslužitelja. Dostupan za web preglednike, iOS i Android platforme, DIACloud pojednostavljuje proces upravljanja dinamičkim infrastrukturama uređaja i znatno olakšava implementaciju uređaja i aplikacija. Modeli koji se koriste su: DX-3021L9, DX-3001H9, DX-3001H9-V, DX-2100RW-WW.

Delta Industrijsko Napajanje

U automatiziranoj proizvodnji, napajanje je izrazito bitna komponenta kojoj je najpotrebnija visoka stabilnost i sigurnosna zaštita. Serije DVP i CliQ namijenjena je za montiranje na DIN šinu a PMC/PMT modeli za montažu na ploču vrlo su učinkoviti i stabilni industrijski izvori napajanja. Delta Electronics, globalni je i neprikosnoveni lider u rješenjima industrijskih napajanja ali i program konzumerizma, posjeduje nenadmašno iskustvo u profesionalnom dizajnu i napajanju.

Modeli industrijskih napajanja za DIN šinu: CliQ, CliQ II, Cliq III, CliQ M, CliQ VA, LYTE, LYTE II, Force-GT, CHROME, SYNC

Modeli industrijskih napajanja za razvodnu ploču: PMC, PMT, PMT2, PMF, PMH, PMR, PMU, MEB, IMA

Osim standardnih industrijskih napajanja u ponudi se nalazi i: Buffer modul, Redundancy model, DC-UPS model, Battery modul a koji su sastavni dijelovi održavanja napajanja industrijskih sustava.

Na lageru u Zagrebu imamo veliki broj raznih modela spremnih za isporuku ODMAH.

Delta Roboti

U ovo doba pametnih proizvodnih linija i tvorničke automatizacije, industrijski roboti mogu obavljati iznimno opasne zadatke, poboljšati fleksibilnu proizvodnju, smanjiti troškove radne snage i uštedjeti vrijeme razvoja.

Delta robotska ruka sa 6-osi uključuju dvije vrste modela kako bi zadovoljili osnovne vrste zahtjeva primjene automatizacije i manipulacije.

Maximalni domet industrijske robotske ruke je 1419mm, dok je maximalna težina do 12kg i uglavnom se koristi u aplikacijama manipulacije proizvoda.

Delta SCARA industrijski roboti programirani su za obavljanje automatiziranih zadataka kao što su uvrtanje vijaka, doziranje, lemljenje, mini paletiziranje, sastavljanje te odabir i postavljanje. Zbog svoje fleksibilnosti i prilagodljivosti, roboti mogu optimizirati proizvodnju i povećati produktivnost za pametnu proizvodnju.

Maximalni domet SCARA robota je 1000mm, dok je maximalna težina do 22kg, najčešće dolazi kao 4-osni.

Delta kontinuirano razvija nove tipove robota za sve vrste aplikacija kako bi ispunila zahtjeve industrije i ostvarila “Automatizaciju za svijet koji se mijenja”.

Delta je vaš najbolji partner za pametnu proizvodnju.

Video kutak

ProElektronika je Delta Electronics Hrvatska

Delta Electronics, kroz partnerstvo s tvrtkom ProElektronika, pruža podršku i stručno znanje našim hrvatskim kupcima. Naš tim stručnjaka je posvećen pružanju tehničke podrške i savjetovanja kako bismo osigurali pravilnu primjenu naših proizvoda i zadovoljstvo naših klijenata.

Kako je navedeno, tvrtka ProElektronika je ponosni zastupnik Delta proizvoda za Hrvatsku. Ovo partnerstvo omogućuje hrvatskim tvrtkama pristup inovativnim i visokokvalitetnim rješenjima koje nudi Delta Electronic. ProElektronika pruža podršku kupcima, tehničko savjetovanje, školovanje, projektiranje i stručno znanje kako bi osigurala pravilnu primjenu i pravilan odabir proizvoda u industrijskim okruženjima.

Tvrtka ProElektronika raspolaže s velikim lagerom Deltinih proizvoda: HMI, PLC, Frekvencijski pretvarači (do 75kW), Servo drive, Servo Motori, Industrijska napajanja, Ethernet preklopnici i ostala potrebna industrijska oprema. Osim toga, za opremu koja nije na lageru, možemo ju brzo dobaviti s lagera u Nizozemskoj.

ProElektronika d.o.o.

Radnička cesta 177,
10000 Zagreb, Hrvatska
OIB: 14195921136
VAT: HR14195921136

Nazovite nas

Telefon:
+385 (0)1 5588 988
Fax: 
+385 (0)1 5533-855

Pišite nam

Prodaja i inženjering:
info@proelektronika.hr
Administracija:
office@proelektronika.hr