Delta

Tvrtka Delta (službena stranica) je vodeći svjetski proizvođač napajanja. Osim napajanja nude i kompletnu paletu proizvoda za automatizaciju: PLC, HMI, senzore, enkodere, frekventne pretvarače, CNC stanice, Ethernet switcheve i niz drugih proizvoda. S gotovo 10mil. EUR prometa jedan su od največih proizvođača industrijske elektronike u svijetu. Proizvodi se odlikuju vrhunskom kvalitetom, inovativnim dizajnom i rješenjima uz izvrsnu cijenu.

Naša tvrtka može Vam osigurati tehničku podršku, pomoć u specifikaciji, zamjeni opreme, instalaciji sustava ali i školovanje za Delta proizvode u našim ili Vašim prostorima.

Osnovni pregled proizvodnog programa:
Za sva dodatna pitanja vezana uz bilo koji dio proizvodnog programa tvrtke Delta možete pronači na WEB stranici proizvođača ili upitom na naše kontakte.

Centar za postavke privatnosti

Obavezni

• Kolačići sesije (eng. session cookies) su privremeni kolačići, koji su neophodni za normalan rad stranice, te istječu odmah nakon što napustite našu internet stranicu.

Session cookies

Advertising

Analytics

• Kolačići “_ga” (zadržavaju se na računalu 2 godine), “_gid” (zadržavaju se na računalu 1 dan), “_gat” (zadržavaju se na računalu 1 minutu) služe nam za analizu posjećenosti naših internet stranica, a koju nam pruža tvrtka Google Inc. kroz program “Google Analytics”. Pomoću ovih kolačića Google neće povezati vašu IP adresu s drugim podacima koje posjeduje o vama. Sve informacije koje se generiraju kroz ovu vrstu kolačića pohranjuje Google na svojim serverima u Sjedinjenim Američkim Državama, a na koji način ih skladište i što s njima rade moguće je pročitati u njihovim Pravilima o privatnosti.

Other