Tvrtka Dold (službena stranica) je jedan od vodećih proizvođača proizvoda u sigurnosti i nadzoru Vaših proizvodnih pogona. Tvrtka je osnovana davne 1929. godine i danas ima preko 500 zaposlenih u 4 tvornice u Njemačkoj. Kompletan razvoj i proizvodnja se odvija unutar tvornice sa vlastitim stručnim kadrom po svim svjetskim sigurnosnim standardima (IEC, TUV, VDE, UL, CSA).

Dold je postao jedan od leadera u tehnologiji monitoringa energije, nadzora energije, upravljanja energije i alarminga u raznim procesima kao: poslovnim zgradama, bolnicama, drvnoj industriji, cementarama, betonarama, prehrambenoj industriji, tekstilnoj industriji, kranovima, liftovima,…

U pogledu sigurnosti strojeva, današnjeg trenda u industriji, diktiraju trendove sa svojim rješenjima za mehaničku zaštitu, nadzor i upravljanje sigurnosnog prostora.

Također su vodeći dobavljači opreme za PCB tehnologiju sa svoim relejima i minijaturnim relejima a za sve tvrtke koji rade na razvoju svojih vlastitih rješenja nude kučišta za Vašu elektroniku u ispitanom i pouzdanom industrijskom okružju. Tvrtka razvija svoj proizvodni program u nekoliko osnovnih grana: