Tvrtka Dold (službena stranica) je jedan od vodećih proizvođača proizvoda u sigurnosti i nadzoru Vaših proizvodnih pogona. Tvrtka je osnovana davne 1929. godine i danas ima preko 500 zaposlenih u 4 tvornice u Njemačkoj. Kompletan razvoj i proizvodnja se odvija unutar tvornice sa vlastitim stručnim kadrom po svim svjetskim sigurnosnim standardima (IEC, TUV, VDE, UL, CSA).

Dold je postao jedan od leadera u tehnologiji monitoringa energije, nadzora energije, upravljanja energije i alarminga u raznim procesima kao: poslovnim zgradama, bolnicama, drvnoj industriji, cementarama, betonarama, prehrambenoj industriji, tekstilnoj industriji, kranovima, liftovima,…

U pogledu sigurnosti strojeva, današnjeg trenda u industriji, diktiraju trendove sa svojim rješenjima za mehaničku zaštitu, nadzor i upravljanje sigurnosnog prostora.

Također su vodeći dobavljači opreme za PCB tehnologiju sa svoim relejima i minijaturnim relejima a za sve tvrtke koji rade na razvoju svojih vlastitih rješenja nude kučišta za Vašu elektroniku u ispitanom i pouzdanom industrijskom okružju. Tvrtka razvija svoj proizvodni program u nekoliko osnovnih grana:

Centar za postavke privatnosti

Obavezni

• Kolačići sesije (eng. session cookies) su privremeni kolačići, koji su neophodni za normalan rad stranice, te istječu odmah nakon što napustite našu internet stranicu.

Session cookies

Advertising

Analytics

• Kolačići “_ga” (zadržavaju se na računalu 2 godine), “_gid” (zadržavaju se na računalu 1 dan), “_gat” (zadržavaju se na računalu 1 minutu) služe nam za analizu posjećenosti naših internet stranica, a koju nam pruža tvrtka Google Inc. kroz program “Google Analytics”. Pomoću ovih kolačića Google neće povezati vašu IP adresu s drugim podacima koje posjeduje o vama. Sve informacije koje se generiraju kroz ovu vrstu kolačića pohranjuje Google na svojim serverima u Sjedinjenim Američkim Državama, a na koji način ih skladište i što s njima rade moguće je pročitati u njihovim Pravilima o privatnosti.

Other