Tvrtka Gefran (službena stranica) je osnovan u 1960 u Italiji. Tvrtka je prije nekoliko godina postala globalna internacionalna korporacija sa kompletnom proizvodnjom i razvojem u tvornicama u Italiji. Koncipirana je na bazi konstantnih inovacije i korištenje najnaprednijih tehnologija. Gefran je leader na tržištu kontroler / regulatora i kao takvi diktiraju nove inovativne proizvode. Posebito su prisutni u proizvodnji plastike sa kompletnom gamom proizvoda.

Proizvodni program je koncipiran da možete pronaći svu opremu za automatizaciju na jednom mjestu: PLC, All-In-One PLC, HMI, Kontroleri / Regulatori, Timeri, Indikatori, Frekventni pretvarači, Kontrola i nadzor energije, Senzori i InstrumentacijaNaša tvrtka može Vam osigurati tehničku podršku, pomoć u specifikaciji, zamjeni opreme, instalaciji sustava ali i školovanje za kontrolere i frekventne pretvarače. Dio navedene robe se nalazi na skladištu u Zagrebu te je dostupna odmah.

Osnovni pregled Gefran proizvodnog programa:

Za sva dodatna pitanja vezana uz bilo koji dio proizvodnog programa tvrtke Gefran možete pronači na WEB stranici proizvođača ili upitom na naše kontakte.