Tvrtka Gefran (službena stranica) je osnovan u 1960 u Italiji. Tvrtka je prije nekoliko godina postala globalna internacionalna korporacija sa kompletnom proizvodnjom i razvojem u tvornicama u Italiji. Koncipirana je na bazi konstantnih inovacije i korištenje najnaprednijih tehnologija. Gefran je leader na tržištu kontroler / regulatora i kao takvi diktiraju nove inovativne proizvode. Posebito su prisutni u proizvodnji plastike sa kompletnom gamom proizvoda.

Proizvodni program je koncipiran da možete pronaći svu opremu za automatizaciju na jednom mjestu: PLC, All-In-One PLC, HMI, Kontroleri / Regulatori, Timeri, Indikatori, Frekventni pretvarači, Kontrola i nadzor energije, Senzori i InstrumentacijaNaša tvrtka može Vam osigurati tehničku podršku, pomoć u specifikaciji, zamjeni opreme, instalaciji sustava ali i školovanje za kontrolere i frekventne pretvarače. Dio navedene robe se nalazi na skladištu u Zagrebu te je dostupna odmah.

Osnovni pregled Gefran proizvodnog programa:

Za sva dodatna pitanja vezana uz bilo koji dio proizvodnog programa tvrtke Gefran možete pronači na WEB stranici proizvođača ili upitom na naše kontakte.

Centar za postavke privatnosti

Obavezni

• Kolačići sesije (eng. session cookies) su privremeni kolačići, koji su neophodni za normalan rad stranice, te istječu odmah nakon što napustite našu internet stranicu.

Session cookies

Advertising

Analytics

• Kolačići “_ga” (zadržavaju se na računalu 2 godine), “_gid” (zadržavaju se na računalu 1 dan), “_gat” (zadržavaju se na računalu 1 minutu) služe nam za analizu posjećenosti naših internet stranica, a koju nam pruža tvrtka Google Inc. kroz program “Google Analytics”. Pomoću ovih kolačića Google neće povezati vašu IP adresu s drugim podacima koje posjeduje o vama. Sve informacije koje se generiraju kroz ovu vrstu kolačića pohranjuje Google na svojim serverima u Sjedinjenim Američkim Državama, a na koji način ih skladište i što s njima rade moguće je pročitati u njihovim Pravilima o privatnosti.

Other