Tvrtka Giovenzana (službena stranica) je tvrtka sa 60-to godišnjom tradicijom i jedan od najznačajnijih i najstarijih proizvođača: lampica, tipkala, sklopki, glavnih sklopki, krajnih prekidača i druge popratne opreme za automatizaciju Vaših sustava i održavanje postojećih. Svojim jedinstvenim i inovativnim proizvodima, kao i iznimno pristupačnim cijenama, jedan su od leadera u proizvodnji slične opreme za automatizaciju sustava.

Njihova oprema primjenjuje se u raznim aplikacijama kao kod: izrada elektro ormara i pultova, transportnih sustava i sustava robotike, liftovima, kranovima, i niz drugih aplikacija. Naša tvrtka u suradnji s tvrtkom Giovenzana nudi našim partnerom mogućnost specifikacije opreme, zamjene postojeće opreme, prilagodbe zahtijevima kupcu kao i izvrstnu tehničku podršku uz osnovno lokalno skladište u Zagrebu.

Pregled proizvodnog programa:

Posjetite Giovenzana pregled proizvoda područje i preuzmite željene kataloge. Za sva dodatna pitanja vezana uz bilo koji dio proizvodnog programa tvrtke Giovenzana možete pronači na WEB stranici proizvođača ili upitom na naše kontakte.

Centar za postavke privatnosti

Obavezni

• Kolačići sesije (eng. session cookies) su privremeni kolačići, koji su neophodni za normalan rad stranice, te istječu odmah nakon što napustite našu internet stranicu.

Session cookies

Advertising

Analytics

• Kolačići “_ga” (zadržavaju se na računalu 2 godine), “_gid” (zadržavaju se na računalu 1 dan), “_gat” (zadržavaju se na računalu 1 minutu) služe nam za analizu posjećenosti naših internet stranica, a koju nam pruža tvrtka Google Inc. kroz program “Google Analytics”. Pomoću ovih kolačića Google neće povezati vašu IP adresu s drugim podacima koje posjeduje o vama. Sve informacije koje se generiraju kroz ovu vrstu kolačića pohranjuje Google na svojim serverima u Sjedinjenim Američkim Državama, a na koji način ih skladište i što s njima rade moguće je pročitati u njihovim Pravilima o privatnosti.

Other