Pon-Pet 08:00-17:00

+385 (1) 5588 988
MAIL PROEL

Pošljite nam upit!

info@proelektronika.hr

Lokacija PROEL

Radnička cesta 177

10000 Zagreb, HR
MAIL PROEL
Lokacija PROEL
Cabur Hrvatska

GIOVENZANA INTERNATIONAL B.V.
WTC – Strawinskylaan 1105
Amsterdam, Nizozemska

Giovenzana International B.V.

Giovenzana, osnovana 1952. godine u Italiji, usmjerena je na proizvodnju sigurnosnih komponenti za industrijske tehnologije. Tijekom 1970-ih, tvrtka je krenula u internacionalizaciju, šireći svoje poslovanje na europska i međunarodna tržišta. Kontinuirano proširenje diljem svijeta pratile su raznovrsnost proizvoda i istraživanje novih poslovnih sektora. S više od 70 godina iskustva, Giovenzana se fokusirala na inovacije i pouzdane proizvode koji unaprijed zadovoljavaju potrebe tržišta.

Odjel istraživanja i razvoja surađuje s vodećim tvrtkama i aktivno reagira na tržišne zahtjeve. Tvrtka posluje u 75 zemalja, a njezine komponente imaju široku primjenu. Giovenzanini proizvodi certificirani su prema ISO 9001:2015 za sustav kvalitete i ISO 14001:2015 za brigu o okolišu. Njihove sigurnosne komponente igraju ključnu ulogu u područjima gdje je sigurnost od najveće važnosti, pružajući zaštitu operatorima i okolišu.

Giovenzana posjeduje certifikate ATEX i IECEx za potencijalno eksplozivne atmosfere, što omogućuje razvoj i implementaciju sigurnosnih sustava i rješenja u skladu s europskim i međunarodnim standardima. Njihov glavni cilj je zaštita ljudi i okoliša kroz kvalitetne komponente, sustave i opremu, uvijek vodeći brigu o sigurnosti i učinkovitosti njihovih proizvoda.

Giovenzana

zastupnik za Hrvatsku

71

god. postojanja

77+

mil. dolara prometa

50+

zaposlenika

Giovenzana proizvodi

Više o proizvodima

GIOVENZANA oprema za industrijsku automatizaciju

Tvrtka Giovenzana je tvrtka sa 70-to godišnjom tradicijom i jedan od najznačajnijih i najstarijih proizvođača: lampica, tipkala, sklopki, glavnih sklopki, krajnih prekidača i druge popratne opreme za automatizaciju sustava i održavanje postojećih. Svojim jedinstvenim i inovativnim proizvodima, kao i iznimno pristupačnim cijenama, jedan su od leadera u proizvodnji opreme za automatizaciju sustava.

Značajno iskustvo u području industrije omogućuje razumijevanje najrazličitijih potreba automatizacije. Ponuda grebenaste sklopke od 12 do 200 A, rastavljači od 32 do 160 A, pomoćne komande, granične sklopke, nožne sklopke i mikro sklopke inovativna su i tehnološki napredna rješenja s kvalitetnim materijalima, što im osigurava izuzetnu pouzdanost.

Njihova oprema primjenjuje se u raznim aplikacijama kao kod:

  • Izrada elektro ormara i pultova,
  • Transportnih sustava i sustava robotike,
  • Liftovima, kranovima i niz drugih aplikacija.

Giovenzana oprema za automatizaciju nudi nekoliko glavnih grupa proizvoda:

GIOVENZANA oprema za liftove i kranove

Giovenzana, lider u održavanju dizala, partner je mnogih tvrtki s kojima su sklopljeni razni ugovori. Posljednji propisi za izgradnju ili obnovu postrojenja (EN81.20 i EN81.50) vidjeli su Giovenzanu kao poveznicu s većim međunarodnim tvrtkama. Danas se Giovenzana International smatra “referentnom točkom za sigurnosna rješenja”. Proizvodi Giovenzane našli su primjenu i u važnim građevinama poput Eiffelovog tornja u Parizu ili moderne Burj Khalife u Dubaiju s više od 160 katova.

Opsežno iskustvo i uzimanje u obzir potreba kupaca omogućuje da rade ruku pod ruku s industrijama unutar industrijskih sektora. Prilagođena proizvodnja i standardna ​​oprema dizajnirana od strane stručnih inženjera u vlastitim proizvodnim jedinicama donosi veliku prednost u poslovanju.

Asortiman uključuje jednoredne i dvoredne viseće upravljačke stanice do 14 tipki za upravljanje i izravno prebacivanje, granične prekidače položaja i rotacijske brzine, klizne prstenove, sirene upozorenja, vodove za prijenos energije.Za tehnologiju liftova su neprikosnoveni lider sa svojim upravljačkim kutijama koji se koriste za upravljanje liftovima u nuždi.

GIOVENZANA oprema za prijenos energije i upravljanje

Asortiman uključuje jednoredne i dvoredne viseće upravljačke stanice do 14 tipki za upravljanje i izravno prebacivanje, granične prekidače položaja i rotacijske brzine, klizne prstenove, sirene upozorenja, vodove za prijenos energije.

Giovenzana oprema za prijenos energije i upravljanje nudi nekoliko glavnih grupa proizvoda:

ProElektronika je Giovenzana Hrvatska

Tvrtka ProElektronika je zastupnik Giovenzana proizvoda za Hrvatsku. Ovo partnerstvo omogućuje hrvatskim tvrtkama pristup inovativnim i visokokvalitetnim rješenjima koje nudi Giovenzana. ProElektronika pruža podršku kupcima, tehničko savjetovanje, specifikaciju i stručno znanje kako bi osigurala pravilnu primjenu i pravilan odabir proizvoda u industrijskim okruženjima. Tvrtka ProElektronika raspolaže s osnovnim lagerom proizvoda kao što su: tipkala, lampice, glavne sklopke, grebenaste sklopke, mehanički krajnji prekidači, daljinski upravljači.

ProElektronika d.o.o.

Radnička cesta 177,
10000 Zagreb, Hrvatska
OIB: 14195921136
VAT: HR14195921136

Nazovite nas

Telefon:
+385 (0)1 5588 988
Fax: 
+385 (0)1 5533-855

Pišite nam

Prodaja i inženjering:
info@proelektronika.hr
Administracija:
office@proelektronika.hr