Tvrtka Giovenzana (službena stranica) je tvrtka sa 60-to godišnjom tradicijom i jedan od najznačajnijih i najstarijih proizvođača: lampica, tipkala, sklopki, glavnih sklopki, krajnih prekidača i druge popratne opreme za automatizaciju Vaših sustava i održavanje postojećih. Svojim jedinstvenim i inovativnim proizvodima, kao i iznimno pristupačnim cijenama, jedan su od leadera u proizvodnji slične opreme za automatizaciju sustava.

Njihova oprema primjenjuje se u raznim aplikacijama kao kod: izrada elektro ormara i pultova, transportnih sustava i sustava robotike, liftovima, kranovima, i niz drugih aplikacija. Naša tvrtka u suradnji s tvrtkom Giovenzana nudi našim partnerom mogućnost specifikacije opreme, zamjene postojeće opreme, prilagodbe zahtijevima kupcu kao i izvrstnu tehničku podršku uz osnovno lokalno skladište u Zagrebu.

Pregled proizvodnog programa:

Posjetite Giovenzana pregled proizvoda područje i preuzmite željene kataloge. Za sva dodatna pitanja vezana uz bilo koji dio proizvodnog programa tvrtke Giovenzana možete pronači na WEB stranici proizvođača ili upitom na naše kontakte.