Pon-Pet 08:00-17:00

+385 (1) 5588 988
MAIL PROEL

Pošljite nam upit!

info@proelektronika.hr

Lokacija PROEL

Radnička cesta 177

10000 Zagreb, HR
MAIL PROEL
Lokacija PROEL
Horner Automation Hrvatska Croatia

Horner APG
Centre Park Road,
Cork, T12 H24E, Ireland

Horner Automation

Horner APG, jedan od lidera u mini automatizaciji, ističe se kao inovator All-In-One PLC-a s impresivnom tradicijom od 25 godina. Ova tvrtka je dio globalne grupacije Horner Electric Group, osnovane davne 1949. godine u SAD-u.

Inovacija All-In-One PLC-a označava kompaktan proizvod koji u jednom industrijskom kućištu sadrži CPU, HMI, ulazno/izlazne kartice i razne komunikacijske portove (RS232/485, Ethernet, USB) te Micro SD karticu. Hornerov All-In-One PLC odlikuje se jednostavnim programiranjem i izuzetno prihvatljivom cijenom, što ga čini privlačnim za širok spektar primjena. Programiranje je omogućeno besplatnim programom Cscape.

PLC-ovi tvrtke Horner Automation smatraju se najbolje čuvanom tajnom jer su snažni, učinkoviti i pouzdani u ekstremnim uvjetima raznih industrijskih i komercijalnih aplikacija. Njihova kompaktnost, funkcionalnost i fleksibilnost omogućavaju optimalno rješenje za različite zahtjeve.

Horner APG pruža rješenja za industrijsku, procesnu i građevinsku automatizaciju te je globalni lider u dizajnu i proizvodnji rješenja za upravljanje automatizacijom tvornica. Sjedište europskog središta, Horner Ireland Limiteda, smješteno je u Corku, Irskoj, i osnovano je 1997. godine.

Horner APG

zastupnik za Hrvatsku

74

god. postojanja

45+

mil. eura prometa

99+

zaposlenika

Giovenzana proizvodi

Više o proizvodima

Horner ALL-IN-ONE-PLC - Apsolutni globalni lider

Tvrtka Horner APG jedan je od leadera u mini automatizaciji te jedan od inovatora All-In-One PLC-a s tradicijom dugom 25 godina. Horner APG je dio globalne grupacije Horner Electric Group koja je osnovana davne 1949 godina u US.

Inovacija All-In-One PLC podrazumijeva kompaktni proizvod koji sadržava CPU + HMI + ulazno / Izlazne kartice + komunikacijske portove (RS232/485, Ethernet, USB) + Micro SD karticu i to sve u jednom industrijskom kompaktnom kućištu.

Hornerov All-In-One PLC odlikuje se prvenstveno jednostavnim programiranjem, fleksibilnošću i izuzetno prihvatljivom cijenom. Programira se bespletnim programom Cscape.

PLC-ovi tvrtke Horner Automation smatraju se najbolje čuvanom tajnom jer su snažni i učinkoviti i rade u ekstremnim uvjetima u raznim industrijskim i komercijalnim aplikacijama što im njihova kompaktnost, funkcionalnost i fleksibilnost omogućava.

ProElektronika je Horner Hrvatska

Tvrtka ProElektronika je zastupnik Horner APG proizvoda za Hrvatsku. Ovo partnerstvo omogućuje hrvatskim tvrtkama pristup inovativnim i visokokvalitetnim rješenjima koje nudi Horner APG. ProElektronika pruža podršku kupcima, specifikaciju i stručno znanje kako bi osigurala pravilnu primjenu i pravilan odabir proizvoda u industrijskim okruženjima.

ProElektronika d.o.o.

Radnička cesta 177,
10000 Zagreb, Hrvatska
OIB: 14195921136
VAT: HR14195921136

Nazovite nas

Telefon:
+385 (0)1 5588 988
Fax: 
+385 (0)1 5533-855

Pišite nam

Prodaja i inženjering:
info@proelektronika.hr
Administracija:
office@proelektronika.hr