Tvrtka Horner APG (službene stranice) jedan je od leadera u automatizaciji te jedan od inovatora All-In-One PLC-a s tradicijom dugom 25 godina. Horner APG je dio globalne grupacije Horner Electric Group koja je osnovana davne 1949 godina u US. Inovacija All-In-One PLC podrazumijeva kompaktni proizvod koji sadržava CPU, HMI, Ulazno / Izlazne kartice, komunikacijske portove (RS232/485, Ethernet, USB), Micro SD karticu,…u jednom industrijskom kompaktnom kućištu.

Ova tvrtka je apsolutni leader u području All-In-One PLC u US i Europi a kao takav se odlikuje jednostavnim programiranjem, fleksibilnošću i izuzetno prihvatljivom cijenom. Horner APG All-In-One PLC se programira bespletnim programom Cscape. Osnovne informacije o glavnim proizvodima možete pogledati u nastavku ili direktno na stranici proizvođača.

Naša tvrtka u suradnji s našim partnerom nudim svojim kupocima specifikaciju opreme prema zahtijevu kupca, tehničku podršku na bazi 365/7/24, 1-dnevna besplatna školovanja, certificirana školovanja, prilagodba PLC-a zahtijevu klijenta kao i programiranje istog na zahtijev projekata.

Pregled njihovog proizvodnog programa:

Za sva dodatna pitanja vezana uz bilo koji dio proizvodnog programa tvrtke možete pronaći na WEB stranici proizvođača ili upitom na naše kontakte.

Centar za postavke privatnosti

Obavezni

• Kolačići sesije (eng. session cookies) su privremeni kolačići, koji su neophodni za normalan rad stranice, te istječu odmah nakon što napustite našu internet stranicu.

Session cookies

Advertising

Analytics

• Kolačići “_ga” (zadržavaju se na računalu 2 godine), “_gid” (zadržavaju se na računalu 1 dan), “_gat” (zadržavaju se na računalu 1 minutu) služe nam za analizu posjećenosti naših internet stranica, a koju nam pruža tvrtka Google Inc. kroz program “Google Analytics”. Pomoću ovih kolačića Google neće povezati vašu IP adresu s drugim podacima koje posjeduje o vama. Sve informacije koje se generiraju kroz ovu vrstu kolačića pohranjuje Google na svojim serverima u Sjedinjenim Američkim Državama, a na koji način ih skladište i što s njima rade moguće je pročitati u njihovim Pravilima o privatnosti.

Other