Pon-Pet 08:00-17:00

+385 (1) 5588 988
MAIL PROEL

Pošljite nam upit!

info@proelektronika.hr

Lokacija PROEL

Radnička cesta 177

10000 Zagreb, HR
MAIL PROEL
Lokacija PROEL
ILME Industrial Connectors Hrvatska

ILME SpA
Via Marco Antonio Colonna 9,
20149 Milano, Italy

ILME SpA

U svijetu industrijske automatizacije brend ILME (službena stranica) je poznata krilatica za konektore, koja je skraćeni naziv za „Industria Lombarda Materiale Elettrico“, te sinonim za viskokvalitetne industrijske konektore za razne aplikacije (strojogradnja, željeznice, brodogradnja). Tvrtka je osnovana davne 1945. godine u Italiji (Milano), broji više stotina zaposlenih, te je trenutno jedan od vodećih svjetskih proizvođača industrijskih konektora u svijetu.

S ciljem širenja ponude proizvoda iz bogatog portfolia zastupstva u području industrijske opreme, tvrtka ProElektronika dogovorila je poslovnu suradnju s tvrtkom ILME, te smo službeni zastupnik njihovih proizvoda za područje Republike Hrvatske.

ILME nudi visokokvalitetne industrijske konektore sa stupnjem zaštite od IP65 do IP69. Za prehrambenu industriju i industriju pića dostupni su posebni higijenski priključci koji su otporni na sredstva za čišćenje i kemikalije, takozvani T-tip / C i T-tip / H konektori.

ILME SpA

zastupnik za Hrvatsku

78

god. postojanja

7+

mil. eura prometa

20+

zaposlenika

ILME proizvodi

Više o proizvodima

ILME industrijski konektori

ILME nudi potpuno integrirani asortiman visokokvalitetnih proizvoda za teške industrijske uvjete. Sustavi industrijske automatizacije, željeznice, vjetroparkovi, strojevi, roboti, postrojenja za proizvodnju energije ključna su okruženja u kojima ILME proizvodi jamče performanse i pouzdanost.

Sa sjedištem u Milanu, gdje se nalazi i tehnološko središte, te s podružnicama u ključnim zemljama koje pokreću napredak automatizacije, ILME je priznati partner na glavnim svjetskim tržištima.

ILME nudi visokokvalitetne industrijske konektore sa stupnjem zaštite od IP65 do IP69. Za prehrambenu industriju i industriju pića dostupni su posebni higijenski priključci koji su otporni na sredstva za čišćenje i kemikalije, takozvani T-tip / C i T-tip / H-tip konektori.

Svi konektori stvarani su prema potrebama tržišta, a dostupni su u običnim i modularnim sustavima povezivanja, koristeći različite vrste materijala, prilagođavajući se specifičnim aplikacijama i sustavima primjene. ILME nudi industrijske konektore koji mogu podnijeti visoke temperature, agresivna okruženja, kao i okruženja koja zahtijevaju elektromagnetsku kompatibilnost.

Kako bi se stekao uvid u raznolikost proizvoda koji nude u svome portfolu istaknuti ćemo samo najbitnije grupe industrijskih konektora:

  • Standardni metalni industrijski konektori (od 4-pina do 48-pinadolaze u svim mogućim varijantama za bilo kakvu industrijsku aplikaciju
  • IP67 metalni industrijski konektori
  • IP68 metalni industrijski konektori
  • Metalni industrijski konektori za agresivne medije
  • Metalni industrijski konektori za visoke temperature (do 180°C)
  • EMC metalni industrijski konektori
  • Hygienic industrijski konektori
  • High Voltage industrijski konektori
  • Industrijski konektori za spajanje montažnih ploča
  • Modularni industrijski konektori

Istaknuli bi i neke jedinstvene i unikatne proizvode:

Kako biste dobili bolji uvid u kompletan portfolio ILME industrijskih konektora možete preuzeti katalog svih proizvoda.

 

ILME kao specijalista za industrijske konektore i općenito tehnike povezivanja u svom portfoliu nudi i proizvode za namjene koje se mogu koristiti i van teške industrije i podijeljeni su u nekoliko grupa proizvoda:

Video kutak

ProElektronika je ILME Hrvatska

Tvrtka ProElektronika je ponosni zastupnik ILME proizvoda za Hrvatsku. Ovo partnerstvo omogućuje hrvatskim tvrtkama pristup inovativnim i visokokvalitetnim rješenjima za spojnu tehologiju koje nudi ILME. ProElektronika pruža podršku kupcima, tehničko savjetovanje, specifikaciju, projektiranje sustava i stručno znanje kako bi osigurala pravilnu primjenu ILME industrijskih konektora i spojne tehnologije u industrijskim okruženjima. Tvrtka ProElektronika raspolaže s lagerom ILME osnovnih industrijskih konektora koji su najučestaliji u industrijskom okruženju i može Vam osigurati brzu dostavu te Vam osigurati stabilnost Vaših proizvodnih linija.

ProElektronika d.o.o.

Radnička cesta 177,
10000 Zagreb, Hrvatska
OIB: 14195921136
VAT: HR14195921136

Nazovite nas

Telefon:
+385 (0)1 5588 988
Fax: 
+385 (0)1 5533-855

Pišite nam

Prodaja i inženjering:
info@proelektronika.hr
Administracija:
office@proelektronika.hr