Pon-Pet 08:00-17:00

+385 (1) 5588 988
MAIL PROEL

Pošljite nam upit!

info@proelektronika.hr

Lokacija PROEL

Radnička cesta 177

10000 Zagreb, HR
MAIL PROEL
Lokacija PROEL
LAUMAS Elettronica Hrvatska

LAUMAS Elettronica Srl
Via 1 Maggio, 6,
43022 Montechiarugolo PR, Italija

LAUMAS Elettronica Srl

Tvrtka Laumas, osnovana 1984. godine u Italiji, već dugi niz godina predstavlja inovativnost u tehnologiji industrijskog vaganja. Kroz godine, postala je internacionalna korporacija s kompletnom proizvodnjom u Italiji, a danas je jedna od vodećih firmi u branši tehnologija vaganja.

Njihov proizvodni program je koncipiran da na jednom mjestu možete pronaći svu opremu za sustave vaganja koju vam treba. Uključujući mjerne ćelije u raznim oblicima, kilažama i klasama točnosti. Također, tu su i mjerni pretvorici sa svim protokolima poput RS485, Modbus, Profibus, Profinet, CAN, Ethernet i drugih. Kontroleri s predefiniranim programom, indikatori, printeri, laboratorijske vage, kolne vage i razna dodatna oprema za vaganje i montažu također su dostupni.

Zahvaljujući kontinuiranim inovacijama i kvalitetnim proizvodima, Laumas je stekla povjerenje brojnih korisnika. Njihova tehnologija industrijskog vaganja koristi se u raznim sektorima industrije, omogućavajući precizno i pouzdano vaganje za različite potrebe. 

Laumas Elettronica

zastupnik za Hrvatsku

39

god. postojanja

6+

mil. eura prometa

20+

zaposlenika

LAUMAS proizvodi

LAUMAS Elettronica Mjerni pretvornici i poratna oprema

Više info...

Mjerni pretvornici i poratna oprema

LAUMAS Elettronica Mjerne ćelije

Više info...

Mjerne ćelije

Više o proizvodima

LAUMAS Mjerne ćelije i montažni kitovi

Industrijske vage i sustavi za vaganje obuhvaćaju široku paletu proizvoda – stolne vage, podne vage, željezničke i kamionske vage, mjerne ćelije za industrijske pogone kao i mjerne pretvornike za vaganje tankova, silosa, transportera i drugo u statičkom i dinamičkom načinu vaganja. Mjerne ćelije i montažni kitovi za mjerne ćelije nude sve potrebne industrijske certifikate. Također posjeduju i ATEX certifikate i 3A za industriju hrane i pića – ovisno o modelu.

Industrijski protokoli bitni za razne tipove postrojenja koje nude su: CANopen, EtherCAT, Ethernet/IP, Modbus TCP, Profinet, Sercos III, Powerlink, RS485, IO-Link,…

Glavni tipovi mjernih ćelija koje nude su:

LAUMAS Mjerni terminali, mjerni pretvornici i mjerni indikatori

LAUMAS proizvodi nude čitavu paletu proizvoda potrebnih kompletiranje mjernih sustava kao što su mjerni terminali, mjerni indikatori težine i mjerni pretvornici za sve relevantne brandove PLC-a kao što su: Siemens, Rockwell Automation, Allen-Bradley, B&R Automation, Omron, Beckhoff, Schneider, Panasonic, Mitsubishi, Bosch Rexroth, Vipa, ABB, itd.

Nude i čitavu paletu potrebnih industrijskih protokola kako bi Vaš sustav povezao u jednu funkcionalnu cjelinu kao što su: Modbus RTU, Modbus TCP, PROFIBUS DP, PROFINET IO, Ethernet/IP, Ethernet TCP/IP, EtherCAT, POWERLINK, DeviceNet, CANopen, CC-Link, CC-Link IE, IO-Link, SERCOS III, itd.

Širok raspon proizvoda i komponenti za industrijske sustave vaganja dizajniran je da bude u skladu s najrelevantnijim industrijskim standardima i certificiran od strane najuglednijih nacionalnih i međunarodnih tijela.

Glavni proizvodi podijeljeni su u sljedeće grupe:

LAUMAS Vage, platforme i vage za kranove

Osim mjernih ćelija koji su standardni dio industrijskih procesa, linija i postrojenja, Laumas u ponudi nudi i niz drugih industrijskih proizvoda za druge namjene kao što su platforme vage, kamionske vage, vage za kranove, vage za maloprodaju u paketu sa scom potrebnom opremom i software u paketu.

Glavni proizvodi podijeljeni su u sljedeće grupe:

Dodatna oprema za mjerne sustave

Kako bi Vaše mjerne sustave kompletirali u cjelovite mjerne sustave i jednostavno rukovali s njima Laumas nudi i svu potrebnu dodatnu opremu za mjerne sustave.

Glavni proizvodi podijeljeni su u sljedeće grupe:

Zbog potreba mjernih sustava u eksplozivnim ATEX uvjetima u portfoliou nude i proizvode za navedene sustave:

Video kutak

ProElektronika je Laumas Hrvatska

Tvrtka ProElektronika je ponosni zastupnik Laumas proizvoda za Hrvatsku. Ovo partnerstvo omogućuje hrvatskim tvrtkama pristup inovativnim i visokokvalitetnim rješenjima koje nudi Laumas. ProElektronika pruža podršku kupcima, tehničko savjetovanje, specifikaciju i stručno znanje kako bi osigurala pravilnu primjenu i pravilan odabir proizvoda u industrijskim okruženjima.

ProElektronika d.o.o.

Radnička cesta 177,
10000 Zagreb, Hrvatska
OIB: 14195921136
VAT: HR14195921136

Nazovite nas

Telefon:
+385 (0)1 5588 988
Fax: 
+385 (0)1 5533-855

Pišite nam

Prodaja i inženjering:
info@proelektronika.hr
Administracija:
office@proelektronika.hr