Tvrtka Laumas je osnovana 1984. godine u Italiji. Tvrtka je prije nekoliko godina postala internacionalna korporacija s kompletnom proizvodnjom u Italiji. Koncipirana je na bazi konstantnih inovacije i korištenje najnaprednijih tehnologija. Tvrtka je danas jedna od vodećih EU firmi u branši tehnologija vaganja. Posebno su ponosni na lokalnu proizvodnju, razvoj i iznimno kratke rokove isporuke.

Samo proizvodni program je koncipiran da možete pronači svu opremu za sustave vaganje na jednom mjestu uz podršku razvojnih i aplikativnih inženjera. Tvrtka Laumas može ponuditi: mjerne čelije (svih oblika, kilaža, klasa točnosti), mjerne pretvornike na svim protokolima (RS485, Modbus, Profibus, Profinet, CAN, Ethernet,…), kontrolere s predefiniranim programom, indikatore, printere, labaratorijske vage, kolne vage i svu potrebnu dodatnu opremu.

Za sva dodatna pitanja vezana uz bilo koji dio proizvodnog programa tvrtke Laumas možete pronači na WEB stranici proizvođača ili upitom na naše kontakte.

Centar za postavke privatnosti

Obavezni

• Kolačići sesije (eng. session cookies) su privremeni kolačići, koji su neophodni za normalan rad stranice, te istječu odmah nakon što napustite našu internet stranicu.

Session cookies

Advertising

Analytics

• Kolačići “_ga” (zadržavaju se na računalu 2 godine), “_gid” (zadržavaju se na računalu 1 dan), “_gat” (zadržavaju se na računalu 1 minutu) služe nam za analizu posjećenosti naših internet stranica, a koju nam pruža tvrtka Google Inc. kroz program “Google Analytics”. Pomoću ovih kolačića Google neće povezati vašu IP adresu s drugim podacima koje posjeduje o vama. Sve informacije koje se generiraju kroz ovu vrstu kolačića pohranjuje Google na svojim serverima u Sjedinjenim Američkim Državama, a na koji način ih skladište i što s njima rade moguće je pročitati u njihovim Pravilima o privatnosti.

Other