Tvrtka Lumel SA (službene stranice) je osnovana 1953. godine u Poljskoj. Tvrtka je prije nekoliko godina postala internacionalna korporacija s proizvodnjom na istoj lokaciji. Koncipirana je na bazi konstantnih inovacije i korištenje najnaprednijih tehnologija. Tvrtka je nastala na dugogodišnjem iskustvu u procesnoj industriji njezinih osnivača i razvojnih inženjere. Svoje bogato iskustvo ugradili su opremu koji proizvode što omogućava korisnicima visoku kvalitetu, izričito jednostavno rukovanje i parametriranje

Samo proizvodni program je koncipiran da možete pronači svu opremu na jednom mjestu za procesni dio automatizacije. Od analognih i digitalnih instrumenata, indikatora, kontrolera, rekordera, data loggera, analizatora mreže, strujnih transformatora, Wireless i GSM modula za prijenos podataka do nadzornih i upravljačkih SCADA sustava.

Naša tvrtka može Vam osigurati tehničku podršku, pomoć u specifikaciji i zamjeni opreme te instalaciji sustava te skladište na lokaciji u Zagrebu ili kratkom isporukom iz tvornice.

Osnovni pregled proizvodnog programa:

Za sva dodatna pitanja vezana uz bilo koji dio proizvodnog programa tvrtke Lumel SA možete pronaći na WEB stranici proizvođača ili upitom na naše kontakte.