Pon-Pet 08:00-17:00

+385 (1) 5588 988
MAIL PROEL

Pošljite nam upit!

info@proelektronika.hr

Lokacija PROEL

Radnička cesta 177

10000 Zagreb, HR
MAIL PROEL
Lokacija PROEL
LUMEL Automation Hrvatska

LUMEL S.A.
ul. Słubicka 4
Zielona Góra, POLAND

LUMEL S.A.

Dobrodošli u tvrtku Lumel, osnovanu 1953. godine u Poljskoj. Ova internacionalna korporacija postala je sinonim za konstantne inovacije i korištenje naprednih tehnologija u proizvodnji industrijske automatizacijske opreme. Lumel je nastao na temelju bogatog iskustva osnivača i razvojnih inženjera u procesnoj industriji. Ta vrijedna ekspertiza utkana je u svaku proizvedenu opremu, pružajući korisnicima visoku kvalitetu, jednostavno rukovanje i parametriranje.

Naš širok asortiman proizvoda obuhvaća sve što vam je potrebno za procesnu automatizaciju na jednom mjestu. Od analognih i digitalnih instrumenata, indikatora, PID kontrolera, temperaturnih kontrolera, rekordera, data loggera, analizatora mreže, strujnih mjernih transformatora, shunt pa do Wireless i GSM modula za prijenos podataka ali i nadzornih i upravljačkih SCADA sustava.

Tvrtka ProElektronika može osigurati tehničku podršku, pomoć u specifikaciji i zamjeni opreme, te izvršiti instalaciju sustava. S njihovom širokom ponudom i našom profesionalnom podrškom, Lumel pruža sveobuhvatna rješenja za automatizaciju procesa, udovoljavajući potrebama i zahtjevima različitih industrija.

Lumel Hrvatska

LUMEL S.A.

zastupnik za Hrvatsku

70

god. postojanja

66+

mil. eura prometa

1.400+

zaposlenika

Lumel proizvodi

LUMEL Analizatori mreže

Više info...

Analizatori mreže

Više o proizvodima

LUMEL Proizvodi za industrijsku automatizaciju

Lumel je tvrtka poznata po proizvodnji uređaja i sustava za automatizaciju, posebice u području industrijske automatizacije i mjernih instrumenata.

Proizvodi široku paletu proizvoda, uključujući:

ProElektronika je Lumel Hrvatska

Tvrtka ProElektronika je zastupnik Lumel proizvoda za Hrvatsku. Ovo partnerstvo omogućuje hrvatskim tvrtkama pristup inovativnim i visokokvalitetnim rješenjima koje nudi Lumel. ProElektronika pruža podršku kupcima, tehničko savjetovanje, specifikaciju i stručno znanje kako bi osigurala pravilnu primjenu i pravilan odabir proizvoda u industrijskim okruženjima.

ProElektronika d.o.o.

Radnička cesta 177,
10000 Zagreb, Hrvatska
OIB: 14195921136
VAT: HR14195921136

Nazovite nas

Telefon:
+385 (0)1 5588 988
Fax: 
+385 (0)1 5533-855

Pišite nam

Prodaja i inženjering:
info@proelektronika.hr
Administracija:
office@proelektronika.hr