Pon-Pet 08:00-17:00

+385 (1) 5588 988
MAIL PROEL

Pošljite nam upit!

info@proelektronika.hr

Lokacija PROEL

Radnička cesta 177

10000 Zagreb, HR
MAIL PROEL
Lokacija PROEL
Patlite Hrvatska

PATLITE USA Corp.
20130 S. Western Ave. Torrance,
CA90501, U.S.A.

PATLITE Corp.

Od davne 1947. PATLITE nudi vrhunsku opremu za procesnu i industrijsku automatizaciju. Inovativan i izdržljiv dizajn, povezan s godinama iskustva u industriji i snažnom predanošću sigurnosti i zaštiti, učinio je PATLITE najpoznatijim svjetskim proizvođačem svjetlosnih signalnih urređaja kao i zvučnih signalnih uređaja. Sa sjedištem u Japanu, PATLITE ima više od 1000 zaposlenika diljem svijeta.

Tvrtka je internacionalna sa zastupnicima diljem svijeta, te jedan od leadera u svjetlosnoj i zvučnoj signalizaciji. U Njemačkoj je HQ i skladište za područje cijele Europe koji omogućava brzu dostavu i dobre cijene.

Patlite se pozicionirao kao najkvalitetniji i najinovativniji proizvođač svjetlosne i zvučne signalizacije te svojih hibrid proizvoda. Svoj jedinstvenom tehnologijom LED signalizacije umjesto žarulja dostigli su izuzetno visoku dugotrajnost, pouzdanost i rang cijena s konkurencijom. Svojim proizvodima u IP69k izvedbi, otpornošću na ulja i kiseline te ATEX certifikatima čine jedinstvenu ponudu na tržištu.

Patlite Hrvatska signalna oprema

PATLITE Corp.

zastupnik za Hrvatsku

76

god. postojanja

1.

u svijetu za signalnu opremu

1.000+

zaposlenika

PATLITE proizvodi

PATLITE Svjetlosna signalizacija / Svjetlosni tornjevi

Više info...

Svjetlosna signalizacija / tornjevi

PATLITE Zvučna signalizacija

Više info...

Zvučna signalizacija

PATLITE LED svjetlosna signalizacija i osvjetljenje strojeva

Više info...

LED svjetlosna signalizacija i osvjetljenje strojeva

PATLITE Bljeskalice & BULB signalizacija

Više info...

Bljeskalice & BULB signalizacija

PATLITE Hibridni proizvodi

Više info...

Hibridni proizvodi

PATLITE Signalna oprema s komunikacijom (HIBRID)

Više info...

Signalna oprema s komunikacijom (HIBRID)

Više o proizvodima

PATLITE Signalni svjetlosni toranj - vizualna signalizacija

PATLITE SIGNAL TOWER ili svjetlosni signalni toranj je vizualna signalizacija koji proizvodi tvrtka PATLITE Corporation, japanska tvrtka specijalizirana za industrijske signalne uređaje i rasvjetna rješenja. Signalni toranj dizajniran je za pružanje vizualnih i zvučnih signala za prijenos važnih informacija ili ažuriranja statusa u različitim industrijskim okruženjima i procesima.

Ključne značajke PATLITE svjetlosnih signalnih tornjeva – vizualne signalizacije:

 • LED svjetla u više boja: signalni toranj obično uključuje višestruke LED svjetla u boji, što mu omogućuje prikaz različitih boja i kombinacija za označavanje različitih stanja ili statusa.
 • Zvučni alarmi: Neki modeli dolaze s ugrađenim zvučnim modulima koji emitiraju različite tonove ili alarme, povećavajući učinkovitost vizualnih signala.
 • Modularni dizajn: Signalni tornjevi često su modularni, što znači da možete slagati različite svjetlosne module jedan na drugi kako biste stvorili prilagođeni signalni toranj s potrebnim brojem svjetala i zvukova.
 • Čvrsta konstrukcija: Signalni toranj obično je dizajniran da izdrži teške industrijske uvijete, što ga čini prikladnim za primjenu u tvornicama, skladištima i drugim industrijskim okruženjima.
 • Širok raspon primjena – koristi se u raznim industrijama, uključujući proizvodnju, kontrolu procesa, transport i logistiku, gdje su jasne i trenutne vizualne i zvučne indikacije ključne.
 • Daljinsko upravljanje i povezivanje: Neki napredni modeli mogu dolaziti s mogućnostima daljinskog upravljanja ili opcijama povezivanja, što omogućuje integraciju sa sustavima industrijske automatizacije i PLC-ovima.

PATLITE Signalna svjetla - bljeskalica

PATLITE SIGNAL BEACON, poznat i kao signalna svjetla ili bljeskalice, vizualni je signalni uređaj koji se koristi u industrijskim okruženjima za pružanje jasnih i trenutnih vizualnih indikacija različitih uvjeta ili statusa. Ovi se uređaji obično koriste u proizvodnim pogonima, skladištima i drugim industrijskim okruženjima za upozoravanje operatera, radnika ili posjetitelja o određenim događajima ili procesima.

Ključne značajke PATLITE signalna svjetla – bljeskalica mogu uključivati:

 • LED svjetla u više boja: signalna svjetla obično se sastoji od višestrukih LED lampica u boji, što mu omogućuje prikaz različitih boja i kombinacija za različite uvjete.
 • Trepereći ili postojani načini svjetla: Ovisno o primjeni i hitnosti signala, svjetionik može ponuditi treptanje/bljeskanje ili postojano svjetlo.
 • Zvučni alarmi (opcija): Neki modeli mogu uključivati ​​ugrađene zvučne module za pružanje dodatnih zvučnih upozorenja u kombinaciji s vizualnim signalima.
 • Modularni dizajn: Signalna svjetla često su modularni, omogućujući korisnicima slaganje različitih svjetlosnih modula jedan na drugi kako bi stvorili prilagođeni svjetionik s potrebnim brojem svjetala i zvukova.
 • Čvrsta konstrukcija: signalne svjetiljke dizajnirane su da izdrže teške industrijska uvjete, osiguravajući trajnost i pouzdanost.
 • Mogućnosti montaže: Mogu dolaziti s različitim opcijama montaže kao što su izravna montaža, montaža na zid, montaža na stup itd., što ih čini svestranim za različite zahtjeve ugradnje.
 • Povezivost i integracija: Napredni modeli mogu ponuditi mogućnosti povezivanja za integraciju sa sustavima industrijske automatizacije, PLC-ovima ili drugim upravljačkim uređajima.

PATLITE Zvučna signalizacija

Korporacija PATLITE, poznata po svojim industrijskim signalnim uređajima, nudi širok raspon zvučne signalizacije koja nadopunjuju njihove proizvode za vizualnu signalizaciju. Ova zvučna signalizacija dizajnirana je za pružanje jasnih zvučnih upozorenja u industrijskim okruženjima, pomažući poboljšanju sigurnosti, komunikacije i operativne učinkovitosti.

Ključne značajke PATLITE zvučne signalizacije mogu uključivati:

 • Različite opcije zvuka: PATLITE zvučna signalizacija često dolaze s različitim unaprijed programiranim opcijama zvuka, omogućujući korisnicima odabir najprikladnijeg zvuka za njihovu specifičnu primjenu.
 • Prilagodljiva glasnoća: Mnogi modeli nude podesive postavke glasnoće, omogućujući korisnicima kontrolu glasnoće zvučnog upozorenja na temelju njihovih zahtjeva i razine buke u okruženju.
 • Sinkronizacija: Neki PATLITE zvučni alarmi mogu se sinkronizirati s drugim uređajima ili signalnim svjetlosnim tornjevima, osiguravajući koordiniran i dosljedan sustav uzbunjivanja.
 • Jednostavna instalacija: Ovi alarmi dizajnirani su za jednostavnu instalaciju i integraciju u postojeće sustave ili upravljačke ploče.
 • Izdržljiva konstrukcija: Kao i drugi PATLITE proizvodi, zvučna signalizacija izrađena je da izdrži teške industrijske uvjete i izrađena je od otpornih materijala.
 • Usklađenost sa standardima: PATLITE zvučna signalizacija je u skladu s relevantnim sigurnosnim i industrijskim standardima.
 • Integracija: Ovisno o modelu, mogu biti kompatibilni s različitim sustavima upravljanja i programabilnim logičkim kontrolerima (PLC).

Zvučna signalizacija tvrtke PATLITE koriste se u raznim industrijama i aplikacijama, uključujući proizvodnju, kontrolu procesa, rukovanje materijalima i sigurnost. Često se postavljaju uz vizualne signalne uređaje poput signalnih svjetlosnih tornjeva ili bljeskalica kako bi se stvorio sveobuhvatan signalni sustav.

PATLITE LED rasvjeta za strojeve

PATLITE nudi širok raspon LED rasvjetnih rješenja za razne industrijske kao i komercijalne primjene. PATLITE je poznati japanski proizvođač industrijskih signalnih uređaja, uključujući signalne svjetlosne tornjeve, bljeskalice i zvučnu signalizaciju, ali također nude i visokokvalitetnu LED rasvjetu za strojeve i industrijsko okruženje.

Neke uobičajene značajke i vrste PATLITE LED rasvjete proizvoda mogu uključivati:

 • Industrijska LED radna rasvjeta za strojeve: Ova su svjetla dizajnirana da daju jarko i fokusirano osvjetljenje u proizvodnim pogonima, skladištima i drugim industrijskim okruženjima. Često su izdržljivi, energetski učinkoviti i otporni na vibracije i udarce.
 • LED svjetla na signalnom tornju: LED svjetla na signalnom tornju kombiniraju mogućnosti signalizacije s LED rasvjetom, pružajući i vizualnu indikaciju i osvjetljenje u jednom uređaju. Obično se koriste u aplikacijama za kontrolu procesa i indikaciju statusa.
 • LED rasvjeta za strojeve: Ova su svjetla posebno dizajnirana za osvjetljavanje strojeva i radnih područja na strojevima i opremi, povećavajući vidljivost i sigurnost za operatere i osoblje za održavanje.
 • LED semafori: PATLITE također nudi LED signalne semafore za upravljanje prometom i nadzorne aplikacije, kao što su pristaništa za utovar ili industrijski ulazi.
 • Dodaci za LED rasvjetu: PATLITE također može osigurati dodatnu opremu za pravilnu ugradnja i pozicioniranje LED rasvjete.
 • LED rasvjetni proizvodi tvrtke PATLITE poznati su po svojoj visokoj kvaliteti, energetskoj učinkovitosti i pouzdanosti, što ih čini prikladnima za zahtjevna industrijska okruženja. Često su dizajnirani da izdrže teške industrijske uvjete i pruže dugotrajnu izvedbu.

PATLITE LAN/USB/PoE/Wireless Svjetlosna Signalizacija

PATLITE nudi i neke napredne signalne tornjeve koji dolaze s dodatnim mogućnostima povezivanja van tradicionalnih načina. Ovi signalni tornjevi dizajnirani su za pružanje vizualnih i zvučnih signala dok istovremeno omogućuju jednostavnu integraciju u industrijske automatizirane sustave ili mreže.

Ključne mogućnosti povezivanja koje ste spomenuli su sljedeće:

 • LAN (Lokalna mreža): Neki signalni tornjevi dolaze s Ethernet ili LAN vezom, što im omogućuje povezivanje s postojećom lokalnom mrežom. To omogućuje daljinski nadzor i kontrolu signalnog tornja, što olakšava integraciju u umrežena industrijska okruženja.
 • USB (Univerzalna serijska sabirnica): Određeni modeli mogu nuditi USB vezu, koja može biti korisna za konfiguraciju ili kontrolu pomoću računala ili uređaja s omogućenim USB-om.
 • PoE (Power over Etherneta): signalni tornjevi s mogućnošću napajanja preko Etherneta mogu se napajati i povezivati ​​putem jednog Ethernet kabela. Ova značajka pojednostavljuje ožičenje i smanjuje potrebu za dodatnim izvorima napajanja.
 • Wireless: Neki napredni signalni tornjevi mogu doći s mogućnostima bežične komunikacije, kao što su Wi-Fi ili Bluetooth, što omogućuje bežičnu kontrolu i nadzor s kompatibilnih uređaja.
 • IO-Link: Neki signalni tornjevi dolaze s IO-Linkom, što im omogućuje povezivanje s postojećim sustavom automatizacije. To omogućuje daljinski nadzor i kontrolu signalnog tornja, uz jednostavno parametriranje i put prema brzoj digitalizaciji.

Ove opcije povezivanja mogu značajno poboljšati svestranost i jednostavnost korištenja signalnih tornjeva, posebno u modernim industrijskim okruženjima gdje je integracija sa sustavima automatizacije i mrežama ključna.

Video kutak

ProElektronika je Patlite Hrvatska

Tvrtka ProElektronika je ponosni zastupnik PATLITE proizvoda za Hrvatsku. Ovo partnerstvo omogućuje hrvatskim tvrtkama pristup inovativnim i visokokvalitetnim rješenjima za svjetlosnu i zvučnu signalizaciju koje nudi PATLITE. ProElektronika pruža podršku kupcima, tehničko savjetovanje, specifikaciju, projektiranje sustava i stručno znanje kako bi osigurala pravilnu primjenu PATLITE proizvoda u industrijskim okruženjima.

Tvrtka ProElektronika raspolaže s osnovnim lagerom PATLITE proizvodima za svjetlosnu signalizaciju a koji su najučestaliji u industrijskom okruženju te Vam može osigurati brzu dostavu a za sve ostale proizvode možemo Vam osigurati brzu dostavu sa skladišta u Njemačkoj.

ProElektronika d.o.o.

Radnička cesta 177,
10000 Zagreb, Hrvatska
OIB: 14195921136
VAT: HR14195921136

Nazovite nas

Telefon:
+385 (0)1 5588 988
Fax: 
+385 (0)1 5533-855

Pišite nam

Prodaja i inženjering:
info@proelektronika.hr
Administracija:
office@proelektronika.hr