Pneumax

Tvrtka Pneumax (službena stranica) je osnovan u 1976 u Italiji. Tvrtka je prije nekoliko godina postala internacionalna korporacija s proizvodnjom u Italiji. Koncipirana je na bazi konstantnih inovacije i korištenje najnaprednijih tehnologija. Pneumax trenutno spada među 3 najveća europska proizvođača pneumatike a drži i vodeću poziciju u Italiji u segmentu pneumatike. Svoje bogato iskustvo ugradili su opremu koji proizvode što omogućava korisnicima visoku kvalitetu, izričito jednostavno rukovanje i izrazito dobru cijenu uz kratke rokove isporuke.

Proizvodni program je koncipiran da možete pronači svu opremu za pneumatske sustave na jednom, kao:  pneumatski cilindri, ventili, grupe ventila, senzori, krajnje sklopke, fitinzi, crijeva za pneumatiku, priprema zraka i dr. za razne aplikacije.

Naša tvrtka može Vam osigurati tehničku podršku, pomoć u specifikaciji i zamjeni opreme te instalaciji sustava uz najavu skladišta u Zagrebu.

Osnovni pregled Pneumax proizvodnog programa:

Za sva dodatna pitanja vezana uz bilo koji dio proizvodnog programa tvrtke Pneumax možete pronaći na WEB stranici proizvođača ili upitom na naše kontakte.

Centar za postavke privatnosti

Obavezni

• Kolačići sesije (eng. session cookies) su privremeni kolačići, koji su neophodni za normalan rad stranice, te istječu odmah nakon što napustite našu internet stranicu.

Session cookies

Advertising

Analytics

• Kolačići “_ga” (zadržavaju se na računalu 2 godine), “_gid” (zadržavaju se na računalu 1 dan), “_gat” (zadržavaju se na računalu 1 minutu) služe nam za analizu posjećenosti naših internet stranica, a koju nam pruža tvrtka Google Inc. kroz program “Google Analytics”. Pomoću ovih kolačića Google neće povezati vašu IP adresu s drugim podacima koje posjeduje o vama. Sve informacije koje se generiraju kroz ovu vrstu kolačića pohranjuje Google na svojim serverima u Sjedinjenim Američkim Državama, a na koji način ih skladište i što s njima rade moguće je pročitati u njihovim Pravilima o privatnosti.

Other