Pneumax

Tvrtka Pneumax (službena stranica) je osnovan u 1976 u Italiji. Tvrtka je prije nekoliko godina postala internacionalna korporacija s proizvodnjom u Italiji. Koncipirana je na bazi konstantnih inovacije i korištenje najnaprednijih tehnologija. Pneumax trenutno spada među 3 najveća europska proizvođača pneumatike a drži i vodeću poziciju u Italiji u segmentu pneumatike. Svoje bogato iskustvo ugradili su opremu koji proizvode što omogućava korisnicima visoku kvalitetu, izričito jednostavno rukovanje i izrazito dobru cijenu uz kratke rokove isporuke.

Proizvodni program je koncipiran da možete pronači svu opremu za pneumatske sustave na jednom, kao:  pneumatski cilindri, ventili, grupe ventila, senzori, krajnje sklopke, fitinzi, crijeva za pneumatiku, priprema zraka i dr. za razne aplikacije.

Naša tvrtka može Vam osigurati tehničku podršku, pomoć u specifikaciji i zamjeni opreme te instalaciji sustava uz najavu skladišta u Zagrebu.

Osnovni pregled Pneumax proizvodnog programa:

Za sva dodatna pitanja vezana uz bilo koji dio proizvodnog programa tvrtke Pneumax možete pronaći na WEB stranici proizvođača ili upitom na naše kontakte.