Pon-Pet 08:00-17:00

+385 (1) 5588 988
MAIL PROEL

Pošljite nam upit!

info@proelektronika.hr

Lokacija PROEL

Radnička cesta 177

10000 Zagreb, HR
MAIL PROEL
Lokacija PROEL
Pneumax Hrvatska

Pneumax SpA
Via Archimede, 57
20129 Milano (MI) – Italy

Pneumax SpA

Dobrodošli u tvrtku PNEUMAX, osnovanu 1976. godine u Italiji. Ova internacionalna korporacija, čija se proizvodnja i danas odvija u Italiji, postala je sinonim za konstantne inovacije i primjenu najsuvremenijih tehnologija. PNEUMAX se ističe kao jedan od tri najveća europska proizvođača pneumatskih sustava, te vodeći u segmentu pneumatske industrije u Italiji.

Njihovo bogato iskustvo i stručnost pretaču se u opremu koju proizvode, omogućavajući korisnicima visoku kvalitetu, jednostavno rukovanje i konkurentne cijene uz brze rokove isporuke. Kao zastupnik PNEUMAX opreme, ProElektronika vam nudi širok asortiman proizvoda za pneumatske sustave, uključujući pneumatske cilindre, pnaumatske ventile, pripremne grupe ventila, senzore za cilindre, krajnje sklopke, fitinze, crijeva za pneumatiku, pripremu zraka, vakum generatore, manifold i druge proizvode za različite aplikacije.

Pneumax SpA

zastupnik za Hrvatsku

47

god. postojanja

6+

mil. eura prometa

20+

zaposlenika

PNEUMAX proizvodi

Pneumax Pneumatski cilindri

Više info...

Pneumatski cilindri

Pneumax Ventili & Grupe ventila (Distribucija zraka)

Više info...

Ventili & Grupe ventila (Distribucija zraka)

Pneumax Spojnice i crijeva

Više info...

Spojnice i crijeva

Više o proizvodima

PNEUMAX Oprema za industrijsku automatizaciju

PNEUMAX S.p.A. ima ključnu poslovnu jedinicu koja se bavi proizvodnjom komponenti i sustava za industrijsku automatizaciju. Tvrtka je započela kao proizvođač pneumatskih komponenti, no kontinuirano je ulagala u proširenje asortimana proizvoda i tehnologija, uključujući povezane pneumatike i električne akcijske sustave.

Zahvaljujući agilnoj i fleksibilnoj organizaciji, PNEUMAX interna kontrola obuhvaća dizajn, mehaničku obradu i montažu standardnih i prilagođenih proizvoda, uključujući kombinaciju elektronike i mehanike. Razvoj rješenja u skladu s principima Industrije 4.0 doveo je do integracije senzora i dijagnostike u proizvode, omogućavajući praćenje, upravljanje i održavanje usluga pomoću digitalnih tehnologija.

PNEUMAX se posebno ističe prilagođenim rješenjima koja su njihov zaštitni znak. Njihovo iskustvo, stručnost, organizacija i uporaba najnaprednijih tehnologija proizvodnje osnova su njihove sposobnosti pružanja personaliziranih usluga i prilagođenih proizvoda koji odgovaraju potrebama svakog kupca.

Grupama proizvoda koje nude spadaju: Distribucija zraka, Servisne jedinice zraka, Pneumatski aktuatori, Električni aktuatori i Vakuum tehnologija. PNEUMAX je također usmjeren prema zelenoj liniji pneumatike i pruža visokokvalitetne pneumatike za industriju.

PNEUMAX nudi širok spektar proizvoda za distribuciju zraka, uključujući ventile, spojnice i ostale pneumatske komponente koje omogućavaju učinkovito upravljanje protokom zraka u industrijskim sustavima.

Ova grupa proizvoda obuhvaća kompleksne servisne jedinice koje osiguravaju pripremu i čišćenje zraka prije njegove distribucije u pneumatskim sustavima. To pomaže u održavanju i produženju radnog vijeka pneumatskih komponenti.

Pneumatski aktuatori predstavljaju ključne komponente za pokretanje mehaničkih sistema pomoću komprimiranog zraka. PNEUMAX nudi širok izbor aktuatora koji omogućavaju precizno i pouzdano upravljanje raznim mehaničkim aplikacijama kao

Ova grupa proizvoda uključuje napredne električne aktuatore koji omogućavaju precizno i tiho pokretanje industrijskih procesa. To su idealni za aplikacije koje zahtijevaju fino upravljanje i ponavljajuće pokrete.

PNEUMAX nudi razne vakuumsko-tehnološke proizvode i sustave koji omogućavaju učinkovito hvatanje, rukovanje i prijenos predmeta u industriji.

PNEUMAX ima posebnu fokusiranost na ekološke aspekte i nudi „zelenu liniju“ pneumatike koja zadovoljava visoke standarde održivosti i ekološke odgovornosti, nudeći istovremeno vrhunske performanse za industrijske potrebe.

PNEUMAX Procesna automatizacija

PNEUMAX ima snažnu ambiciju razviti raspon proizvoda prilagođenih za korištenje u sektorima “procesne automatizacije” koji zahtijevaju specijalizirane materijale poput nehrđajućeg čelika ili posebne performanse kao što je radni tlak u naftnoj i plinskoj industriji. Upravo zbog toga, PNEUMAX je osnovao posebnu poslovnu jedinicu za procesnu automatizaciju, sposobnu precizno i pravodobno odgovoriti na specifične zahtjeve ovih sektora.

PNEUMAX nudi širok raspon heterogenih komponenti u smislu veličine, performansi i materijala, prilagođenih specifičnim primjenama u naftnoj i plinskoj, kemijskoj i petrokemijskoj industriji. Njihov asortiman uključuje ventile, elektromagnetske ventile, pojačivače protoka i jedinice za pripremu zraka, izrađene od nehrđajućeg čelika ili aluminija, a potpuno prilagođena rješenja u obliku integriranih razdjelnih sustava.

Rad u ovim sektorima znači i osiguravanje sukladnosti s međunarodnim standardima kvalitete. PNEUMAX, osim certifikata za sustave, nudi certifikate proizvoda kao što su ATEX, EAC, FM, NEPSI i CU_TR012, kao i certifikate SIL (Safety Integrity Level) koji se odnose na pouzdanost performansi proizvoda. Pored toga, tvrtka nudi i mehatronička rješenja, sklopne sustave, posebne obrade, prilagođene tretmane površina, specijalne materijale te prilagođene postupke ispitivanja.

PNEUMAX nudi širok spektar ventila i elektromagnetskih ventila za precizno upravljanje protokom tekućina u industrijskim aplikacijama. Različite veličine i materijali osiguravaju pouzdane performanse u raznim industrijskim okruženjima.

Ova grupa proizvoda uključuje filtre, regulator-ventile i pojačivače, servisne jedinice koji su ključni za pravilnu pripremu i regulaciju komprimiranog zraka u pneumatskim sustavima. PNEUMAX-ovi FRL uređaji osiguravaju optimalnu kvalitetu i stabilnost zraka za poboljšanu učinkovitost sustava.

Ovi ventili, izrađeni od nehrđajućeg čelika, idealni su za zahtjevne industrijske primjene, posebno u sektorima s visokim zahtjevima za higijenom i otpornošću na koroziju.

Aktuatori igraju ključnu ulogu u pokretanju mehaničkih sustava. PNEUMAX nudi pneumatske aktuatore od aluminija koji su lagani, ali izdržljivi, pružajući pouzdano djelovanje u širokom rasponu aplikacija.

Ova grupa ventila s poppet sustavom izrađena je od aluminija, što ih čini pogodnima za brze i precizne radnje u industrijskim sustavima, čime se povećava učinkovitost procesa.

NAMUR sučelje pruža standardizirani način ugradnje i upravljanja ventilima i elektromagnetskim ventilima. PNEUMAX nudi visokokvalitetne ventile s NAMUR sučeljem za optimizaciju performansi i jednostavno upravljanje u industrijskim postrojenjima.

PNEUMAX nudi različite manifold ili razdjelne sustave s konfiguratorom koji omogućuju jednostavnu i brzu izradu integriranih rješenja prilagođenih specifičnim zahtjevima aplikacija. Ovo je idealno za industrije koje zahtijevaju kompleksna pneumatska rješenja s visokom prilagodljivošću.

PNEUMAX Automotive Division – Automobilska industrija

PNEUMAX-ova Automotive Division specijalizirana je za dizajn i proizvodnju široke lepeze proizvoda namijenjenih proizvodnim linijama u automobilskoj industriji, posebno za primjenu u segmentu “Body in White”. Njihova tehnologija pričvršćivanja pruža vrhunske performanse i pouzdanost koja zadovoljava stroge standarde automobilske proizvodnje.

PNEUMAX nudi cjelovit raspon jedinica za pričvršćivanje, pivot jedinica, paketa s iglama, gripere i sustava za pozicioniranje s više osi. Proizvodi su razvijeni od strane tima specijaliziranih tehničara i dizajnirani kako bi osigurali maksimalnu pouzdanost, preciznost i ponovljivost u skladu s najnovijim međunarodnim montažnim standardima.

Posebna pažnja posvećuje se energetskoj učinkovitosti koja, zahvaljujući patentiranim rješenjima, pruža najveća rješenja za uštedu energije na tržištu. Svaka faza proizvodnje i ispitivanja proizvoda provodi se u posebno opremljenim odjelima u našem sjedištu u Luranu (BG).

Pneumatskih jedinice za pričvršćivanje omogućuju precizno i sigurno fiksiranje komponenti u proizvodnim linijama. Inovativni dizajn i patentirane tehnologije osiguravaju pouzdano držanje i preciznu ponovljivost.

Ova grupa proizvoda nudi visoku točnost lociranja i zaštitu od štetnih utjecaja zavarivanja i korozije. Locirni sustavi pružaju pouzdano pozicioniranje dijelova u proizvodnim procesima.

Pneumatski grippere pružaju fleksibilno rukovanje komponentama i materijalima u proizvodnji. Sadrže potpuno podesive otvore za hvatanje i precizno pozicioniranje.

Robusne i pouzdane pivot jedinice omogućuju precizno pozicioniranje i/ili rotaciju alata ili dijelova u radne uvjete, čime se poboljšava učinkovitost proizvodnih linija.

Višeosni lokator za geometrijsko poravnanje (MLGA) omogućuje precizno poravnanje dijelova u složenim montažnim postupcima. Pruža pouzdano pozicioniranje u skladu s najnovijim međunarodnim standardima.

PNEUMAX nudi sveobuhvatan asortiman dodatnih proizvoda za automobilsku industriju, uključujući pneumatske pogone, ventile, ventilskih terminala, blokove za komunikaciju i još mnogo toga.

Za potpunu podršku u automobilskoj industriji, PNEUMAX nudi širok izbor pribora kao što su fitinzi, senzori, pnaumatske cijevi, uređaji za automatsko zadržavanje, EC001, podlošci i prirubnice, osiguravajući potpunu funkcionalnost i pouzdanost sustava.

ProElektronika je PNEUMAX Hrvatska

Tvrtka ProElektronika je zastupnik PNEUMAX proizvoda za Hrvatsku. Ovo partnerstvo omogućuje hrvatskim tvrtkama pristup inovativnim i visokokvalitetnim rješenjima koje nudi PNEUMAX. ProElektronika pruža podršku kupcima, tehničko savjetovanje, specifikaciju i stručno znanje kako bi osigurala pravilnu primjenu i pravilan odabir proizvoda u industrijskim okruženjima.

Tvrtka ProElektronika raspolaže s osnovnim lagerom proizvoda kao što su: spojnice, brze spojnice, pneumatska crijeva, špule, pripremne grupe itd. Za svu opremu, kao rezervni dio, koji nemamo na skladištu možemo Vam dobaviti sa skladišta u Italiji.

ProElektronika d.o.o.

Radnička cesta 177,
10000 Zagreb, Hrvatska
OIB: 14195921136
VAT: HR14195921136

Nazovite nas

Telefon:
+385 (0)1 5588 988
Fax: 
+385 (0)1 5533-855

Pišite nam

Prodaja i inženjering:
info@proelektronika.hr
Administracija:
office@proelektronika.hr