Pon-Pet 08:00-17:00

+385 (1) 5588 988
MAIL PROEL

Pošljite nam upit!

info@proelektronika.hr

Lokacija PROEL

Radnička cesta 177

10000 Zagreb, HR
MAIL PROEL
Lokacija PROEL
RedLion Hrvatska Red Lion

Red Lion
1750 5th Avenue
York PA 17403 USA

Red Lion

Američka tvrtka Red Lion razvija, proizvodi i distribuira visokokvalitetne industrijske Ethernet proizvode. Njihovi proizvodi spadaju u sami vrh kvalitete na svjetskom tržištu sa svojim rješenjima za teške i kritične aplikacije u najzahtjevnijim uvjetima rada.

Također se koriste u različitim aplikacijama kao što su vjetroelektrane, tretman vode, otpadne vode, nuklearne elektrane, elektrane, trafostanice, energetske mreže, solarna energija, video nadzor, transport i standardnim industrijskim postrojenjima. Proizvodi se koriste u uvjetima ekstremne visoke ili niske temperature, vibracija, vlage odnosno industrijskih zahtjevnih uvjeta.

Globalne proizvodne i servisne tvrtke Red Liona opskrbljuju svoje kupce diljem svijeta u segmentima automatizacije tvornica, alternativne energije, nafte i plina, energije i komunalnih usluga, prijevoza, vode i otpadnih voda. Pružaju skalabilna rješenja za povezivanje u oblaku, industrijske Ethernet preklopnike, industrijske HMI, operatorske panele i industrijske panele velikih dimenzija sve u svrhu kako bi tvrtkama olakšali vidljivosti podataka u stvarnom vremenu koja pokreće produktivnost i efikasnost.

RedLion Hrvatska Zastupstvo

Red Lion

zastupnik za Hrvatsku

47

god. postojanja

120+

mil. dolara prometa

400+

zaposlenika

Pregled proizvoda

RedLion Unamanaged Ethernet preklopnici

Više info...

Unamanaged Ethernet preklopnici

RedLion Managed Ethernet preklopnici

Više info...

Managed Ethernet preklopnici

RedLion Monithored Ethernet preklopnici

Više info...

Monithored Ethernet preklopnici

RedLion PoE Ethernet preklopnici (Power over Ethernet)

Više info...

PoE Ethernet preklopnici (Power over Ethernet)

Više o proizvodima

Red Lion Ethernet preklopnici

Robusni industrijski Ethernet preklopnici serije N-Tron® i Sixnet® tvrtke Red Lion dizajnirani su za povezivanje u različitim mrežnim okruženjima. Ugrađena redundancija u kombinaciji s robusnom pouzdanošću osigurava da kritične infrastrukture ostanu u pogonu 24 sata dnevno.

Red Lion Ethernet proizvodi podijeljeni su u nekoliko osnovnih grupa:

Red Lion Konverteri protokola

Proizvode iz portfolia media konvertera i konvertera protokola tvrtke Red Lion osmišljen je za povezivanja između različitih vrsta medija i protokola kao i Ethernet mreža. Nude kvalitetnu izvedbu i robusne performanse, naši media konverteri i konverteri protokola uključuju poslužitelje za daljinski pristup, konvertere serijski protokola na optiku, signal izolatore, repetitore, pretvarače serijskog protokola u Ethernet i Ethernet media konvertere.

Red Lion konverteri protokola podijeljeni su u nekoliko osnovnih grupa:

Red Lion kontroleri, RTU, I/O moduli i Remote Access

Od industrijskih kontrolera i proizvoda za prikupljanje podataka pa do PID kontrolera i I/O modula, Red Lion nudi asortiman automatiziranih rješenja za kontrolu i prikupljanje podataka u industrijskim aplikacijama.

Red Lion proizvodi iz ove serije podijeljeni su u nekoliko osnovnih grupa:

Red Lion HMI, LED display, indikatori i SCADA

Od HMI-a i panel metra do velikih LED zaslona i rješenja za vizualno upravljanje, Red Lion pruža opremu vodeću u industriji za integraciju funkcionalnosti nadzora i upravljanja u sustave i procese.

Red Lion proizvodi iz ove serije podijeljeni su u nekoliko osnovnih grupa:

ProElektronika je Red Lion Hrvatska

Tvrtka ProElektronika je zastupnik Red Lion proizvoda za Hrvatsku. Ovo partnerstvo omogućuje hrvatskim tvrtkama pristup inovativnim i visokokvalitetnim rješenjima koje nudi Red Lion. ProElektronika pruža podršku kupcima, tehničko savjetovanje, specifikaciju i stručno znanje kako bi osigurala pravilnu primjenu i pravilan odabir proizvoda u industrijskim okruženjima.

ProElektronika d.o.o.

Radnička cesta 177,
10000 Zagreb, Hrvatska
OIB: 14195921136
VAT: HR14195921136

Nazovite nas

Telefon:
+385 (0)1 5588 988
Fax: 
+385 (0)1 5533-855

Pišite nam

Prodaja i inženjering:
info@proelektronika.hr
Administracija:
office@proelektronika.hr