ReeR

Tvrtka ReeR (službena stranica) je osnovana 1959. godine u Torinu, Italija. Tvrtka je koncipirana na bazi konstantnih inovacije i korištenje najnapredinjih tehnologija. Tvrtka je postala internacionalna te jedan od leadera u automatizaciji, zaštitinih sigurnosnih sustava sa svojim invotavnim, jednostavnim i jedinstvenim rješenjima. Tvrtka ReeR danas je sinonim za sigurnosne sisteme i svjetlosne zavjese svih oblika i formata implementiranih u tvornicam i linijama diljem svijeta.

Mnogi propisi i standardni nastali su 2010. godine prema kojima tvrtka proizvodi sve svoje uređaje (EN 954-1, EN ISO 13849-1 i dr.).

Zahvaljujući bogatom iskustvu kao dobavljač najvećih proizvođača alatnih strojeva, automobilske industrije, robotike, transportnih sistema i prehrani ReeR je sada u mogućnosti ponuditi savršeno rješenje za zaštitu svakog operatera i stroja u industrijskoj primjeni.

Širok izbor optoelektronička zaštitnih senzora čine ovu tvrtku jednom od najcjelovitijih u svijetu sigurnosti, zahvaljujući iscrpnom izboru modela koji su razvijeni na osnovu iskustava i potreba korisnika diljem svijeta.

Pregled ReeR proizvodnog programa (pregled po tipovima):

Za sva dodatna pitanja vezana uz bilo koji dio proizvodnog programa tvrtke ReeR možete pronaći na WEB stranici proizvođača ili upitom na našim kontaktima.